KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Με το… δεξί η αρχή για τη Σοφία Πανουτσακοπούλου που ορίστηκε γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Φυλής

02/09/2019 10:53
Ανανεώθηκε 02/09/2019 10:57
2 '
Σοφία Πανουτσακοπούλου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η εκλογή της, για όσους γνωρίζουν καλά, δεν αποτέλεσε την έκπληξη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Φυλής. Η Σοφία Πανουτσακοπούλου είναι ένα, εξόχως, αγαπητό και δραστήριο πρόσωπο στην κοινωνία του Δήμου Φυλής και ήρθε η ώρα να το εισπράξει με τον τρόπο που της αξίζει.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κοινωνική, εξωστρεφής και δοτική, η Σοφία διαθέτει το σημαντικότερο όπλο ενός ανθρώπου στη σημερινή, δύσκολη, εποχή: το πηγαίο χαμόγελό της. Με αυτό πορεύεται όλα τα χρόνια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με αυτό περιβάλλεται μόνο από φίλους και άτομα που την αγαπούν.

Η κοινή της ζωή με τον, επί πολλά χρόνια δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φυλής, γιατρό Δημήτρη Ζαφείρη, τη ζύμωσε βαθιά με το πολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής και παράλληλα της έδωσε τη δυνατότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών της. Δεν υπήρξε ποτέ η κυρία Ζαφείρη, αλλά μια αυτοτελής προσωπικότητα που έδινε παράλληλα τις δικές της ατομικές και συλλογικές πολιτικές μάχες, για το καλό της συνοικίας της και ευρύτερα των Άνω Λιοσίων. Με ηρεμία και νηφαλιότητα.

Αυτόν τον αγώνα της αναγνώρισαν οι κάτοικοι της περιοχής, τοποθετώντας την με την ψήφο τους στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Αυτήν τη νηφαλιότητα διέκριναν οι νέοι συνάδελφοί της και τοποθετήθηκε γραμματέας του δημοτικού συμβούλιου, ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξής της Δημήτρη Μπουραΐμη. Και αυτό το πηγαίο χαμόγελο διακρίνουμε όλοι εμείς που της ευχόμαστε, ως φίλοι και συνοδοιπόροι χρόνων, να είναι “σιδεροκέφαλη” και να έχει μια ανέφελη και δημιουργική θητεία.

 

Σοφία Πανουτσακοπούλου

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: