KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Περιμένουμε βροχές την Τρίτη. Η πρόγνωση για Αχαρνές & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

22/09/2019 08:01
2 '
Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μπορεί η τελευταία διαταραχή να άφησε μόνο πτώση της θερμοκρασίας ενώ κέντρο και πέριξ του Υμηττού είχαν έντονες βροχοπτώσεις, αλλά με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία φαίνεται ότι θα μυρίσουμε βρεγμένο χώμα την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα ανέβει τη Δευτέρα, αλλά την Τρίτη θα σημειωθεί μικρή πτώση. Και ήδη θα έχουμε μπει στη Φθινοπωρινή Ισημερία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μακροπρόθεσμα σαν να φαίνεται κάτι για οριστική αλλαγή του καιρού από τις 2 Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή είχαμε την πιο χαμηλή θερμοκρασία για την σεζόν. Ελάχιστη θερμοκρασία 15,0 °C και ώρα: 07:22.

Φθινοπωρινή Ισημερία

Φθινοπωρινή ισημερία θα σημειωθεί το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10.51 ώρα Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει και επίσημα το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα και γενικότερα στο βόρειο ημισφαίριο.  Η ισημερία συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, όταν η γη διέρχεται από τα σημεία τομής της εκλειπτικής (ελλειπτική τροχιά της γης) και του ουράνιου ισημερινού. Στη συγκεκριμένη στιγμή η γραμμή ηλίου – γης είναι κάθετος στον άξονα περιστροφής της γης, με αποτέλεσμα η ημέρα και η νύχτα να έχουν ίση διάρκεια σε οποιοδήποτε σημείο της γήινης επιφάνειας.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές τη Δευτέρα, θα κυμανθεί από 15 μέχρι 28 βαθμούς. Στη Φυλή από 14 μέχρι 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν ασθενείς Βόρειοι, με μικρή ενίσχυση το μεσημέρι.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: