KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Δ.Μπουραίμης προς κράτος για παραβατικότητα: “Είστε ανίκανοι, ηλίθιοι ή έχετε σχέδιο απαξίωσης…”

09/09/2013 10:40
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

bouraimis omilia zefΜε την αίσθηση ότι, η μόνη διέξοδος απέναντι σε ένα κράτος που αδυνατεί να εφαρμόσει αποτελεσματική πολιτική στο θέμα της παραβατικότητας στην περιοχή, είναι η δυναμική και οργανωμένη λαϊκή απαίτηση, ο δήμος Φυλής αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άμεση κατάρτιση προγραμματικής δράσης. Την εξαγγελία έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης, επιλέγοντας συμβολικά το Ζεφύρι, μια περιοχή στην οποία τα προβλήματα είναι καθημερινά και δεν λύνονται με ασκήσεις επί χάρτου ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στις εκάστοτε ηγεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αντιμετωπίζουν επιδερμικά και αδιάφορα το πρόβλημα

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τόνισε, το βάρος των δράσεων του δήμου το επόμενο διάστημα θα δοθεί στην προσπάθεια να μην αισθάνονται απροστάτευτοι οι πολίτες του δήμου Φυλής, καθώς τρία χρόνια μετά, παρά τις διαμαρτυρίες και τις παραστάσεις του δήμου, το κεντρικό κράτος αδυνατεί ή αδιαφορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Η αστυνομία γνωρίζει το πρόβλημα και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο μόνος που δεν το γνωρίζει είναι ο εκάστοτε υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η εκάστοτε ηγεσία της αστυνομίας. Είτε από ανικανότητα, είτε από ηλιθιότητα, είτε από κάποιο σχέδιο, η περιοχή μας, ένα όμορφο και ιστορικό κομμάτι της Αττικής αφήνεται στη μοίρα του και στο έλεος κακοποιών στοιχείων» σημείωσε.

Ο δήμαρχος Φυλής επεσήμανε ότι ο δήμος δεν διαθέτει κατασταλτικούς μηχανισμούς για να κάνει οτιδήποτε και επεσήμανε ότι μόνη διέξοδος είναι η οργάνωση της λαϊκής πάλης, ως μέσο πίεσης στα θεσμοθετημένα όργανα του κράτους. Προανήγγειλε δε, πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, το αμέσως επόμενο διάστημα, για κοινή δράση με φορείς και συλλόγους, μέσα από τις οποίες θα καθοριστεί η μορφή του αγώνα.

 

Δείτε την ομιλία του δημάρχου Φυλής για παραβατικότητα, υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: