KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

04/10/2019 09:00
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλες και όλοι εμείς οι πολίτες που πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας, της κοινωνικής προόδου, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Όλες και όλοι εμείς που οραματιζόμαστε και παλεύουμε για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και αγωνιούμε για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Και στη πορεία προς το 3ο Συνέδριο τομή, του ΣΥΡΙΖΑ, να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις σε όλα τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες της Δυτικής Αθήνας, που χάριν στη δική σας στήριξη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές διατηρήσαμε το σύνολο των δυνάμεων μας, σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και ένα κάλεσμα να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Στη Δυτική Αθήνα η νεοφιλελεύθερη οικονομική κρίση διαπέρασε κάθε πτυχή της ζωής μας. Μας οδήγησε σε μεγάλες αρνητικές ανατροπές αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε το πνεύμα αλληλεγγύης που είναι ριζωμένο στις γειτονιές μας.

Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη της. Μια συμπυκνωμένη δημοκρατική πρόταση αναβάθμισης που θα έχει την σφραγίδα της Αριστεράς αλλά κυρίως ανθρώπων και κοινωνικών συλλογικοτήτων της. Με αυτό ως δεδομένο θα προχωρήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα στην αναγκαία επικαιροποίηση της αναπτυξιακής μας πρότασης για τη Δυτική Αθήνα που παρουσιάσαμε δημόσια τον 01/2016.

Μικροί και μεγάλοι αγώνες για τους δημόσιους χώρους, το περιβάλλον, το δικαίωμα στην υγεία θέλουν εκτός από την επιδοκιμασία και την ενεργή συμμετοχή. Ενεργή συμμετοχή για ακόμη πιο μαζικές, μαχητικές και αποτελεσματικές τοπικές Οργανώσεις Μελών στην Δυτική Αθήνα.

Καλούμε τις νέες και τους νέους της Δυτικής Αθήνας να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Χρειαζόμαστε έναν πολιτικό φορέα ανοιχτό στις κοινωνικές δυνάμεις που κατανοούν ότι έχουν συμφέρον από την αλλαγή οικονομικού, κοινωνικού, και κρατικού μοντέλου. Έναν φορέα με αμιγώς δημιουργική συμμετοχή στους κοινωνικούς χώρους και όχι με διάθεση επιβολής της «μοναδικής» αλήθειας.

Στον όμορφο αγώνα για μια Ελλάδα της προόδου, καλούμε τον κόσμο της εργασίας, της δημιουργίας και της γνώσης να ανταποκριθεί στο μεγάλο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής παράταξης. Να δώσουν τη δική τους πνοή, τη δική τους πείρα, της δική τους ενέργεια, στο μεγάλο κόμμα της προόδου, που χρειάζεται σήμερα η χώρα.

Για μια κοινωνία που θα χωράει τα όνειρα και τις ανάγκες μας. Για μια συλλογική ζωή με νόημα και αποτελεσματικότητα. Κάνουμε δική μας υπόθεση την συγκρότηση της σύγχρονης μεγάλης αριστερής και προοδευτικής παράταξης που θα εκφράζει τη μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία. Αυτή και μόνο αυτή είναι που μπορεί να γίνει ηγεμονική δύναμη και να αλλάξει την Ελλάδα στην κατεύθυνση της ισότητας και της αλληλεγγύης, στην κατεύθυνση του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: