KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Δυο αστυνομικοί τραυματίες σε επεισόδιο με Ρομά στην Αυλίζα

17/10/2019 19:05
1 '
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Εκτός κινδύνου βρίσκονται οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) οι οποίοι τραυματίστηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, σε έλεγχο στη συνοικία της Αυλίζας, όπου βρίσκεται καταυλισμός Ρομά.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με δημοσίευμα του policenenews.gr  η ομάδα των ΤΑΕ έφτασε στην περιοχή μετά από ειδοποίηση για έντονη διατάραξη στην εν λόγω περιοχή, με σκοπό να επιληφθεί και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Στη θέα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ομάδα δεκάδων Ρομά με ξύλα και πέτρες συνεπλάκησαν με την ομάδα των ΤΑΕ, προκαλώντας τραυματισμούς σε δυο αστυνομικούς, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401 Γ.Σ.Ν.Α.

HLEKTROFOTISTIKH

Ο ένας από τους δυο αστυνομικούς που φέρει τα βαρύτερα τραύματα, χτυπήθηκε με μπουνιές και καδρόνια στο κεφάλι και το σώμα, ενώ έσπασαν και το δεξί του χέρι. Ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι. Και τα δυο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. γλίτωσαν τα χειρότερα και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο επικράτησε για αρκετή ώρα πανικός, ενώ άμεσα μετά από κλήση για ενίσχυση που έκαναν οι τραυματίες αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, στο σημείο έφτασαν ισχυρές ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης.

Συνελήφθησαν 3 Ρομά και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο ενώ σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: