KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Τον Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Ιλίου ο Νίκος Ζενέτος

08/11/2019 10:54
Ανανεώθηκε 08/11/2019 11:28
2 '
Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Ζενέτος, Δημαρχείο Ιλίου
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Συνάντηση με το δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής είχε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο της πόλης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Δήμαρχος Ιλίου ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος ενώ του παρέδωσε υπόμνημα σχετικά με τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την επίλυσή τους. Μεταξύ αυτών, η επαναφορά του αρχικού προγραμματισμού για επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Δήμο Ιλίου, ο ανασχεδιασμός και πύκνωση των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών, η παραχώρηση χρήσης αθλητικών και άλλων, ζωτικής σημασίας, χώρων από το Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τρίτση, η διαμόρφωση του σκεπασμένου ρέματος της Εσχατιάς σε χώρο πρασίνου, η ανέγερση κτιρίου για τη στέγαση του 8ου Γυμνασίου, η παραχώρηση χρήσης των σχολικών μονάδων στο Δήμο, η κατασκευή διαδημοτικού Κοιμητηρίου, η αξιοποίηση των νερών της Ψυττάλειας για την άρδευση του Ποικίλου Όρους, του Πάρκου και των χώρων πρασίνου των Δήμων Δυτικού Τομέα κ.ά.

HLEKTROFOTISTIKH

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε σημαντικά τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος, υπογράμμισε ότι είναι υποχρέωση των πολιτικών να αναδεικνύουν τα τοπικά προβλήματα, τα οποία είναι απόρροια κεντρικών πολιτικών επιλογών και επεσήμανε την ανάγκη οι Δήμαρχοι να διεκδικήσουν με αγώνες την επίλυση τους, γεγονός το οποίο θα στηρίξει αμέριστα το ΚΚΕ. Επίσης, ανέφερε ότι θα ασκήσει πιέσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, αντιδήμαρχοι, το μέλος της Π.Γ της Κ.Ε. ΚΚΕ Θεόδωρος Χιώνης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος, κ.ά.

 

Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Ζενέτος, Δημαρχείο Ιλίου Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Ζενέτος, Δημαρχείο Ιλίου Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Ζενέτος, Δημαρχείο Ιλίου Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Ζενέτος, Δημαρχείο Ιλίου

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: