KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με λειοτεμαχιστή εφοδιάστηκε ο δήμος Αχαρνών για τον τεμαχισμό των ογκοδών αντικειμένων

17/11/2019 18:42
2 '
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Μια ακόμη ενισχυτική κίνηση στην προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και 2,5 μήνες, προκειμένου να καθαριστεί η πόλη πραγματοποίησε ο Δήμος Αχαρνών καθώς μετά από ενέργειες του δημάρχου εφοδιάστηκε με έναν αυτοκινούμενο λειοτεμαχιστή. Πρόκειται για ένα βαρέως τύπου μηχάνημα το οποίο χρησιμεύει για τον τεμαχισμό ογκοδών αντικειμένων και απορριμμάτων πρασίνου.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ενδεικτικό είναι πως το αίτημα είχε υποβληθεί από τον κ.Βρεττό ήδη από τις πρώτες μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του προς τον ΕΔΣΝΑ και μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης και τη μεγάλη ζήτηση ο λειοτεμαχιστής λειτουργεί πλέον στις Αχαρνές. Ο Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) είναι ο αρμόδιος φορέας για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση και εν γένει αξιοποίηση και διάθεση στερεών αποβλήτων κ.α. και διαθέτει τον κατάλληλο εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

HLEKTROFOTISTIKH

Μέσω της σύμβασης που υπεγράφη θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών λειοτεμαχισμού και μεταφοράς ογκωδών και απορριμμάτων πρασίνου, την τεχνική επίβλεψη των συγκεκριμένων εργασιών με δικό του τεχνικό προσωπικό, καθώς επίσης και τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού. Εκτιμάται πως η λύση αυτή θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται εν εξελίξει για τον καθαρισμό της πόλης των Αχαρνών. Αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη με κάθε πρόσφορο μέσο να κερδίσει το στοίχημα της καθαριότητας καθώς θεωρεί πως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε περαιτέρω δράση εξέλιξης και ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: