KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για ακύρωση μαθητικού διαγωνισμού

10/12/2019 16:18
3 '
3ο λύκειο Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ                                                                                      

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ

κ.Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, την περυσινή σχολική χρονιά ο Δήμος Φυλής προκήρυξε μαθητικό διαγωνισμό λογοτεχνίας, ποίησης και σκίτσου. Την προκήρυξη του διαγωνισμού υπόγραφε ο πρόεδρος της Β΄ ΕΣΕ κ.Χατζητρακόσιας. Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές της Βθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Σε έναν Δήμο που στερείται παντελώς κάθε πολιτιστικής υποδομής για τα παιδιά μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν αυτή τη διοργάνωση με ενθουσιασμό. Τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή, με την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών τους δούλεψαν με μεγάλη σοβαρότητα και αφιέρωσαν πολλές ώρες (και διδακτικές) και έφτασαν σε ένα πραγματικά πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε και αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα και οι νικητές. Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι απονομές και τα έπαθλα θα δοθούν σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Φυλής. Η διεύθυνση του σχολείου ανάμενε με την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς να ανακοινωθεί η ημερομηνία της τελετής απονομής, κάτι το οποίο δεν έγινε. Σε επικοινωνία της διεύθυνσης του διευθυντή με τον πρόεδρο της Β ΕΣΕ του ανακοινώθηκε ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής. Η απάντηση αυτή δεν γίνεται αποδεκτή ούτε από εμάς, σαν ΔΣ του συλλόγου γονέων, αλλά ούτε και από το σύνολο των γονέων του σχολείου μας. Θεωρούμε ότι ο Δήμος, αν σκόπευε να ακυρώσει τον διαγωνισμό έπρεπε να το κάνει πριν ανακοινώσει νικητές και τελετές απονομής. Τα παιδιά δεν έχουν καμία ευθύνη γι αυτό. Είναι μία πράξη εκ μέρους του Δήμου που απαξιώνει την προσπάθεια και των μαθητών αλλά και των καθηγητών μας.

κ.Δήμαρχε, λόγω και της ιδιότητάς σας ως εκπαιδευτικός πιστεύουμε πως πρέπει να δείχνετε την δέουσα ευαισθησία σε θέματα που αφορούν γενικότερα την εκπαίδευση και τους μαθητές. Ο Σύλλογος Γονέων περιμένει την άμεση θετική σας απάντηση για το θέμα και την ανακοίνωση της ημερομηνίας της βράβευσης, όχι μόνο των μαθητών του σχολείου μας, αλλά όλων των μαθητών που διακρίθηκαν.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: