KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Αψήφησαν τις “σειρήνες” οι Ηπειρώτες των Άνω Λιοσίων και ψήφισαν μαζικά στις εκλογές. Μεγάλη νίκη για τον Χρήστο Ρούσσα

10/12/2019 17:09
Ανανεώθηκε 10/12/2019 17:20
2 '
Χρήστος Ρούσσας, Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ηχηρή απάντηση σε όσους επιχείρησαν να δυναμιτίσουν τις εκλογές στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και να βάλουν “τρικλοποδιά” στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ έδωσαν τα αποτελέσματα από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι Ηπειρώτες της περιοχής αψήφησαν όσους, σύμφωνα με πληροφορίες, τους καλούσαν, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, να μην συμμετέχουν στη διαδικασία και τίμησαν μαζικά με την ψήφο και την παρουσία τους, τη μοναδική νόμιμη οδό για το όργανο που εκπροσωπεί τον πολιτισμό και την ιστορία τους.

Νικητής, με συντριπτικό ποσοστό, αναδείχθηκε ο Χρήστος Ρούσσας, ο οποίος έθεσε έτσι τις βάσεις για μια νέα προεδρία. Η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει ο Σύλλογος, κατά την πολύχρονη θητεία του, η ολοκλήρωση της πολυπόθητης Στέγης και, κυρίως, η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του οι συντοπίτες του συμμετέχοντας στις εκλογές, τον καθιστούν, άλλωστε, αδιαμφισβήτητο παράγοντα και εγγυητή της ενότητας του Συλλόγου. Μια ενότητα που, τον τελευταίο χρόνο, δοκιμάστηκε πολύ έντονα από εξωθεσμικές και, εν πολλοίς, πολιτικές παρεμβάσεις, με σκοπό να αποκομίσουν μερίδιο από την ηπειρώτικη πίτα.

Παρά την περί του αντιθέτου προσπάθεια λοιπόν, στις εκλογές της Κυριακής ψήφισαν 605 άτομα, αναδεικνύοντας το νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο, τους εκπροσώπους τους στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και την εξελεγκτική επιτροπή.

Μέσα στην εβδομάδα, τα μέλη του νέου Δ.Σ αναμένεται να συνέλθουν σε σώμα, προκειμένου να εκλέξουν τον πρόεδρο και να αποφασίσουν για τις νέες αρμοδιότητες.

Δείτε τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: