KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ και στηρίζουμε τους μαθητές του Δήμου Φυλής στα Bravo Awards!

11/12/2019 16:10
2 '
Νίκη στα βραβεία του Bravo Sunstainability Dialogue & Awards, με το πρόγραμμα Walk the Global Walk διεκδικούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Νίκη στα βραβεία του Bravo Sunstainability Dialogue & Awards, με το πρόγραμμα Walk the Global Walk διεκδικούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η υποψηφιότητα οφείλεται στη συμμετοχή τους στο 3ετές πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνδέει 11 Ευρωπαϊκές χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Κροατία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο (Ουαλία και Σκωτία), Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Αλβανία. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα συντονίζεται από την ActionAid και τον Δήμο Φυλής, ενώ διεθνής συντονιστής του προγράμματος είναι η Περιφέρεια Τοσκάνης και η Oxfam Ιταλίας.

HLEKTROFOTISTIKH

Το πρόγραμμα Walk the Global Walk  άρχισε να υλοποιείται τον Ιούλιο του 2018. Καλύφθηκε ήδη μία σχολική χρονιά (2018-2019), ήδη τρέχει η δεύτερη σχολική χρονιά (2019-2020) και το πρόγραμμα θα τρέξει και τρίτη σχολική χρονιά (2020-2021).

Στόχος του είναι να ενισχύσει παγκόσμιες συμπράξεις μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινοτήτων, δημιουργώντας ένα κοινό εκπαιδευτικό πλαίσιο μέσα στην επίσημη εκπαίδευση που μπορεί να υποστηρίξει και να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να παρέχει σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να συμπεριλάβουν θεματικές και μεθοδολογίες της Εκπαίδευσης για τον Ενεργό Πολίτη (Global Citizenship Education) στο αναλυτικό πρόγραμμα και να ενισχυθεί η συνεργασία με τις τοπικές αρχές σε θέματα που αφορούν τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals).

Οι μαθητές του Δήμου Φυλής παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον, το ΔΙΚΟ τους μέλλον και χρειάζονται την ψήφο όλων μας. Ψηφίζουμε ΕΔΩ.

Στηρίζουμε δυναμικά τους μαθητές!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: