KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ευρώπη Κοσμίδη: Η στήριξη του κόσμου, ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσω το έργο μου!

20/01/2020 17:07
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την αμεσότητα και τη ζεστασιά που τη διακρίνει έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του τεχνικού της γραφείου (EuroCosm) στις Αχαρνές, η περιφερειακή σύμβουλος & εντεταλμένη Τεχνικών Έργων, Ευρώπη Κοσμίδη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το τεχνικό γραφείο, το οποίο λειτουργεί επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, γέμισε από νωρίς από κόσμο που κυριολεκτικά κατέκλυσε τον χώρο. Πολιτικοί, φίλοι και συγγενείς ανταποκρίθηκαν με χαρά και χαμόγελο στο κάλεσμα της Ευρώπης, αποδεικνύοντας ότι οι δεσμοί που υπάρχουν είναι ισχυροί και αναλλοίωτοι παρά την αδυσώπητη καθημερινότητα και τα αυξημένα καθήκοντα της κας Κοσμίδη, λόγω των υποχρεώσεών της στην Περιφέρεια.

Αυτή, η σφυρηλατημένη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης φάνηκε όταν, στον χαιρετισμό της, η Ευρώπη απευθύνθηκε ονομαστικά στο σύνολο των παρευρισκομένων, ευχαριστώντας τον καθένα/καθεμία ξεχωριστά. Στη σύντομη ομιλία της, η Περιφερειακή σύμβουλος και πολιτικός μηχανικός αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ίδιας αλλά και της παράταξής της, με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, να βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής. “Για μένα η στήριξη στο πρόσωπο μου αποτελεί το πιο σημαντικό κίνητρο για να κάνουμε μαζί ακόμα περισσότερα την χρονιά που έρχεται! Και θα το κάνουμε! “, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την Ευρώπη Κοσμίδη, τον άνθρωπο αλλά και πολιτικό καθώς και για την προσφορά της μίλησαν ο καταξιωμένος ηθοποιός, Λάζος Τερζάς, ο τ. αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών, Θεόδωρος Συρινίδης καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθήνας, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ευρώπη Κοσμίδη με τους αντιδημάρχους Μιχάλη Βρεττό και Άγγελο Αραμπατζή
Η Ευρώπη Κοσμίδη με τον Λάζο Τερζά κι άλλους εκλεκτούς καλεσμένους της

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: