KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δεν έπεφτε “καρφίτσα” στην κοπή πίτας του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

22/01/2020 16:33
1 '
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

“Καρφίτσα” δεν έπεφτε στην αίθουσα του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών (Πρ. Ηλία) κατά την κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Νιώρας (εφημερίδα Αχαρναϊκή)

Ο φιλόξενος χώρος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, φίλους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Ελληνικού Κοινοβουλίου που με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν -για μια ακόμη φορά- τον σημαντικό ρόλο του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γιαννούλης, έχοντας δίπλα του σύσσωμο το Δ.Σ., ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την παρουσία του.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των μελών του συλλόγου και στη διάθεσή τους για την ανάδειξη της κρητικής παράδοσης. “Οφείλουμε να είμαστε αρωγοί τους”, τόνισε χαρακτηριστικά. Μετά την ευλογία της πίτας από τον εφημέριο του Προφήτη Ηλία Αχαρνών π. Αλέξανδρος, τα παιδιά του μικρού χορευτικού έψαλλαν τα κάλαντα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, οι Βουλευτές Πάνος Σκουρολιάκος και Χρήστος Σπίρτζης , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευρώπη Κοσμίδη και Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του Δ.Σ Αχαρνών, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων κ. α

Ακολούθησε φαγοπότι με κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά που κατέληξε σε τρικούβερτο γλέντι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι P1210042.JPG
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι P1210008.JPG
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: