KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μεγάλη διάκριση για τον ζαχαροπλάστη, από τις Αχαρνές, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο. Αναδείχθηκε Pastry Chef 2020 στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό

25/02/2020 16:21
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια, ακόμη, σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο πολυβραβευμένος και γνωστός στις Αχαρνές (ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ), ζαχαροπλάστης και καθηγητής ζαχαροπλαστικής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατέκτησε επάξια τον τίτλο του Pastry Chef 2020 στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος από τις 21-23 Φεβρουαρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αφορούσε σε επαγγελματίες chef/ μάγειρες και pastry chef/ ζαχαροπλάστες καθώς και σε σχολές από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου. Ένας διαγωνισμός ο οποίος ένωσε τις χώρες τις Μεσογείου, αναδεικνύοντας τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε χώρας μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της!! Τους Chef και τους Pastry Chefs!!

Στον διαγωνισμό, που τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs, πήρε μέρος ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος σε δύο κατηγορίες, κατακτώντας τελικά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Pastry Chef of the Year.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έχει διακριθεί πάμπολες φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι Ολυμπιονίκης γαστρονομίας , καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή Le Monde και μέλος της Εθνικής ομάδας Γαστρονομίας με πολλές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Δραστηριοποιείται στις Αχαρνές με την επιχείρηση «Ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο» που εδρεύει στην Αγίου Διονυσίου από το 1996.

Συγχαρητήρια Chef για τις διεθνείς επιτυχίες σου!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: