KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και το Χαμόγελο του Παιδιού

05/03/2020 10:42
1 '
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από διαφόρων ειδικοτήτων ιατρούς σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, η Διεύθυνση Παιδείας και Προσχολικής Ηλικίας και η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από διαφόρων ειδικοτήτων ιατρούς σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, η Διεύθυνση Παιδείας και Προσχολικής Ηλικίας και η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Δευτέρα 16-Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και από τις 8.30 το πρωί ως και τις 15.00 το μεσημέρι.

Το κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» θα βρίσκεται στο χώρο του νέου δημαρχείου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61, με εθελοντές ιατρούς από τέσσερα ιατρεία.

Καθημερινά σαράντα παιδιά του Δήμου θα μπορούν να εξετάζονται από παιδίατρο, οδοντίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο και οφθαλμίατρο, αφού πρώτα κλειστεί εγκαίρως ραντεβού.

Οι  δημότες που ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους για προληπτικές εξετάσεις θα καλούν στα τηλέφωνα 2132039936 και 2132039921 από τις 8.30 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι από Δευτέρα ως και Παρασκευή

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: