KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Ομπρέλα προστασίας στις ευάλωτες, λόγω κορωνοϊού, ομάδες απλώνει ο Δήμος Φυλής

20/03/2020 11:39
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

“Χέρι βοήθειας” στις ευάλωτες ομάδες πολιτών που πλήττονται περισσότερο από τις συνθήκες και τα επιβαλλόμενα μέτρα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού απλώνει ο Δήμος Φυλής, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αξιοποιώντας τις κοινωνικές δομές των Κέντρων Κοινότητας και του προγράμματος  “Βοήθεια στο σπίτι”, θα παρέχει κατ΄ οίκον βοήθεια με τρόφιμα, φάρμακα και πιστοποιητικά από τις δημόσιες υπηρεσίες σε κατοίκους που δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να κινηθούν, εξαιτίας των μέτρων.

Επιπλέον, δημιουργεί τηλεφωνική γραμμή βοήθειας, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, ως ένα παράθυρο διαλόγου, συμβουλών και ελπίδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως παθολογικό άγχος, φόβο ή πανικό να μιλήσουν, να στηριχθούν και να έλθουν πιο κοντά στη λύση του προβλήματος.

“Πρόθεσή μας είναι όλοι οι ευάλωτοι συμπολίτες μας να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που θα τους ακούει, θα συζητά μαζί τους ή θα τους φέρνει στην πόρτα τους τρόφιμα, φάρμακα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο” δηλώνει ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, που έχει ενεργοποιήσει ειδικό προσωπικό (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ.) από τις κοινωνικές δομές για αυτόν τον σκοπό.

Η τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης θα λειτουργεί:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2114115224 και 2102487686 από 09.00 π.μ έως 15.00 μ.μ*
  • Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2102487686

από 15.00 π.μ έως 19.00 μ.μ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: