KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

LIFESTYLE

Γυναικεία κοσμήματα: 3 μοναδικές προτάσεις που θα λατρέψεις

13/04/2020 14:49
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τα γυναικεία κοσμήματα, είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ, καθώς είναι περίτεχνα, αντανακλούν κύρος, γοητεία και συμβολίζουν πολλά περισσότερα όπως θα δούμε σε λίγο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η γυναίκα που ξέρει να επιλέξει κοσμήματα με βάση το στυλ της, γνωρίζει πως τα γυναικεία κοσμήματα είναι αναπόσπαστα κομμάτια από ένα ολοκληρωμένο outfit.

Σήμερα θα δεις 3 διαφορετικές προτάσεις για γυναικεία κοσμήματα τα οποία μπορείς να επιλέξεις για λαμπερές εμφανίσεις.

Γυναικεία Κολιέ με σχέδιο

Τα γυναικεία κολιέ είναι από τα κλασσικότερα κοσμήματα. Είναι διαχρονικά, συμβολίζουν την θηλυκότητα και είναι αρκετά οικονομικά. Ένα γυναικείο κολιέ με σχέδιο μπορεί να αναπαριστά μορφές που εκφράζουν την γυναίκα, τα ζώα, το ζώδιο της, γράμματα που έχουν σημασία στη ζωή της, νότες και πολλά άλλα που σχετίζονται με το είναι της.

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τις περισσότερες φορές είναι το επιπλατινωμένο ή το επιχρυσωμένο ασήμι. Παράλληλα μπορεί να φέρει διάφορους πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους.

Κολιέ με όνομα

Ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο γυναικείο κολιέ, είναι αυτό με το όνομα ή μονόγραμμα. Είναι ένα εκπληκτικό δώρο για ένα ξεχωριστό πρόσωπο ή ακόμα και για τον ίδιο τον εαυτό σου. Το όνομα  ή το μονόγραμμα της επιλογής σου, αποτυπωμένο σε επιχρυσωμένο ή επιπλατινωμένο ασήμι, σε διάφορους χρωματισμούς, όπως ο ροζ χρυσός, αντανακλούν prestige, κομψότητα και φινέτσα.

Κολιέ οικογένεια

Το κολιέ οικογένεια είναι το απόλυτο δώρο για την κάθε μαμά. Η σημαντικότερη στιγμή κάθε γυναίκας είναι η γέννηση του παιδιού της και αυτός ο τύπος κολιέ, αποτυπώνει ακριβώς το μεγαλείο της οικογένειας.

Ομοίως τα χρώματα και τα υλικά είναι πολλά. Είναι ένα κολιέ που μπορεί να το πάρει η γυναίκα για να έχει κοντά στην καρδιά της την οικογένεια της, να το δεχτεί ως δώρο από τα παιδιά ή τον σύντροφο της ή να το προσφέρει σε κάποια γνωστή σου που μόλις απέκτησε παιδάκι. Οι φιγούρες μπορεί να είναι τα μέλη της οικογένειας ή να αναγράφεται το «Μαμά».

Που θα τα βρω;

Όλα τα γυναικεία κολιέ, καθώς και πολλά άλλα γυναικεία κοσμήματα, θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα goldy.gr.

Ανακάλυψε μοναδικά σχέδια από επώνυμα brands να  παίρνουν μορφή πάνω στα ποιοτικότερα μέταλλα, διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Και το καλύτερο είναι πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: