11.4 C
Athens
1 Οκτωβρίου 2020
No menu items!
Αρχική HOT STORY "Κοντόφθαλμοι" οι δημότες Φυλής που παίρνουν δίμηνα και αποζημιώσεις για να σιωπούν...

“Κοντόφθαλμοι” οι δημότες Φυλής που παίρνουν δίμηνα και αποζημιώσεις για να σιωπούν στον ΧΥΤΑ λέει ιστοσελίδα προσκείμενη στον Κουλοχέρη. Δείτε πώς έχει επωφεληθεί το συγγενικό του περιβάλλον

- Advertisement -

Μομφή στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων, τους οποίους, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατηγορεί ως κοντόφθαλμους που αδιαφορούν για το μέλλον των παιδιών τους , προκειμένου να αποκτήσουν μια δίμηνη σύμβαση στο Δήμο, να επωφεληθούν ενός ενοικίου, να επικαρπωθούν την αποζημίωση από ένα οικόπεδο ή μιας επιχορήγησης σε έναν Σύλλογο, επέρριψε η, προσκείμενη στον επικεφαλής της παράταξης “Φυλή. Νέο ξεκίνημα” Αλέξανδρο Κουλοχέρη, ιστοσελίδα Fylikanea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Μομφή που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, με το δεδομένο ότι το, άμεσο συγγενικό περιβάλλον του κ. Κουλοχέρη, έχει επωφεληθεί, με βάση τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα (δείτε ΕΔΩ), από όλα αυτά για τα οποία επικρίνονται οι άλλοι.

Έγραψε λοιπόν η προσκείμενη, στον κ. Κουλοχέρη, ιστοσελίδα:

Και εξηγούμαστε:

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Δήμος Φυλής είχε προχωρήσει στην πρόσληψη της κουνιάδας του κ. Κουλοχέρη (και κόρης του τότε αντιδημάρχου Διοίκησης) ως νομική σύμβουλο στο δήμο Φυλής, με σύμβαση αορίστου χρόνου και όχι ανά υπόθεση, όπως οι υπόλοιποι δικηγόροι που συνεργάζονται με το δήμο. Το γεγονός είχε παραδεχθεί στο δημοτικό συμβούλιο και ο ίδιος ο αντιδήμαρχος.

Το ίδιο διάστημα, ανατέθηκαν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στον παιδικό σταθμό Ζεφυρίου και στη σύζυγο του κ. Κουλοχέρη (και έτερη κόρη του αντιδημάρχου Διοίκησης), για ένα μήνα από τις 24/11/2016 έως τις 31/12/2016 έναντι του ποσού 4.850,00 €.

Πέντε μήνες νωρίτερα από την πρόσληψή της ως αορίστου χρόνου στον Δήμο Φυλής, η κουνιάδα του κ. Κουλοχέρη, είχε επίσης κάνει σύμβαση στον γειτονικό Δήμο Αχαρνών για τακτοποίηση αρχείων στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες, έναντι του ποσού των 4.900 ευρώ.

Λίγους μήνες πριν τη σύμβασή της με τους παιδικούς σταθμούς Ζεφυρίου (τον Απρίλιο του 2016) η σύζυγος του κ. Κουλοχέρη, είχε συνάψει σύμβαση με τη ΔΗΦΑ του Δήμου Αχαρνών, στην οποία προσέφερε υπηρεσίες ψυχολόγου έναντι του ποσού των 22.800 ευρώ.

Τον Μάρτιο του 2015, ο αδελφός του κ. Κουλοχέρη προσλήφθηκε ως ειδικός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΝ.ΠΑ (όταν ο πεθερός του κ. Κουλοχέρη ήταν πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ), για θέματα μελέτης για την αξιοποίηση του περιβάλλοντος, του οικοσυστήματος και ανάπτυξης δραστηριοτήτων στον χώρο της Πάρνηθας.

Όσον αφορά δε τις αποζημιώσεις οικοπέδων, τον Νοέμβριο του 2016, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την έγκριση εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου και της μητέρας του πεθερού του κ. Κουλοχέρη για την καταβολή της αποζημίωσης ποσού 13.360,40€, για ιδιοκτησία της στη δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων, εντός σχεδίου στο ΒΙΟΠΑ, με εμβαδόν 87,57 τ.μ. Η κυρία Καμπόλη είχε ασκήσει αγωγή τον Ιούλιο του 2016 και πέντε μήνες μετά ελήφθη η απόφαση για εξώδικο συμβιβασμό. Να σημειωθεί, ότι το θέμα ήρθε ως έκτακτο στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το συγγενικό περιβάλλον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δεν πρέπει να προσλαμβάνεται σε έναν Δήμο ή δεν είναι ικανοί επαγγελματίες, κάθε άλλο. Ικανότατοι, προφανώς. Εκείνο όμως που τίθεται ως ζήτημα είναι αν μπορούν να έχουν προνομιακή μεταχείριση στις διαδικασίες πρόσληψής τους (με αορίστου ή ορισμένου χρόνου συμβάσεις) , την ώρα που, δεκάδες παιδιά στήνονται στις ουρές του ΟΑΕΔ για μια θέση στον “ήλιο”.

Και δε μπορεί, έστω και χρόνια μετά, ο συγκεκριμένος επικεφαλής (εν προκειμένω ο κ. Κουλοχέρης), διαμέσου προσκείμενης σε αυτόν ιστοσελίδας, να ψέγει τους κατοίκους του Δήμου του, γιατί σκύβουν το κεφάλι ή δε μιλάνε, «για ένα δίμηνο ή μια αποζημίωση», όταν το άμεσο συγγενικό του περιβάλλον έχει επωφεληθεί από όλα αυτά. Και, κυρίως, χωρίς να αναρωτηθεί αν αυτοί οι κάτοικοι, μέσα από το δίμηνο ή την αποζημίωση, δε νοιάζονται για το «παντεσπάνι» τους, αλλά για το ψωμί τους.

Αν, πάλι, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν απηχεί και δεν αντιπροσωπεύει τις δικές του απόψεις, καλό θα είναι να βγει να την καταδικάσει.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -