KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Αχαρνών ο Γιάννης Δημητρακόπουλος

24/05/2020 16:38
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τον τρόπο που θα πορευτεί τα επόμενα 4 χρόνια έδειξε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με την επιλογή που έκανε ως προς το πρόσωπο που ανέλαβε τα καθήκοντα του νέου γενικού γραμματέα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πηγή: https://e-ota.gr/dimoi/34213/aeras-ananeosis-ston-dimo-acharnon-neos-genikos-grammateas-o-giannis-dimitrakopoylos/

Πρόκειται για τον Γιάννη Δημητρακόπουλο, που μόλις στα 34 του χρόνια αποτελεί τον νεότερο γενικό γραμματέα των Δήμων του Νομού Αττικής και αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος Δήμος είναι ο 4ος μεγαλύτερος μετά την Αθήνα, τον Πειραιά και το Περιστέρι. Ο Γιάννης Δημητρακόπουλος που εκτός από την θητεία του στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης έχει να επιδείξει επιτυχημένη πορεία και στον ιδιωτικό τομέα, με πτυχίο από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Διαχείριση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η επιλογή του Δημάρχου Αχαρνών φέρνει «αέρα» ανανέωσης στον Δήμο, στελεχώνοντας το επιτελείο του με νέους ανθρώπους , ιδέες και δημιουργικότητα, ώστε να λυθούν τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και να μπει σε μια νέα, σύγχρονη εποχή.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: