KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Συγκροτήθηκε το νέο Τοπικό Συμβούλιο κατά της Παραβατικότητας Δήμου Αχαρνών. Δείτε τα μέλη του

04/06/2020 13:40
Ανανεώθηκε 04/06/2020 13:47
3 '
φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Δ.Σ Αχαρνών το εντεκαμελές Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης της παραβατικότητας, το οποίο απαρτίζεται από τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, δύο εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, έναν εκπρόσωπο της Εκκλησίας, έναν Κοινωνικό Λειτουργό, έναν Ψυχολόγο, έναν εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων και δύο Δικηγόρους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο χαρακτήρας του Συμβουλίου είναι κατά βάση γνωμοδοτικός και ενημερωτικός και έχει στόχο της ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία των πολιτών.

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών, επιβάλλει πολιτικές συντονισμού, κυρίως στο επίπεδο ενημέρωσης και πρόληψης κάθε λογής παραβατικότητας. Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας μπορεί να συμβάλει δημιουργικά στους τομείς ενημέρωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και συνεργασίας με την κοινωνία, ώστε να αναπτυχθεί το αίσθημα ασφάλειας.

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας παίρνει πρωτοβουλίες και δράσεις για την προστασία των πολιτών. Επιδιώκει τη συνεργασία με την Κυβέρνηση και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, καθώς και τους επιστημονικούς φορείς που ασχολούνται με την αντιεγκληματική πολιτική.

Συνεργάζεται με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, ζητώντας την ενίσχυσή τους, ώστε να επιδιωχθεί ο κοινός στόχος, που είναι η αποκατάσταση της ασφάλειας, της ηρεμίας και ο περιορισμός κάθε είδους και επιπέδου παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

Πλέον των ανωτέρω αρμοδιοτήτων το Συμβούλιο για την συμμετοχή του στην κοινωνική παρέμβαση του Δήμου υποβάλει προτάσεις προς την Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Η σύνθεση του:

1) κ.Τοπαλλίδη Ευστάθιο (Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ.Αραμπαντζή Ευάγγελο (Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας).

2) κ.Δαμάσκο Νικόλαο (Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ξαγοράρη Νικόλαο (Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας).

3) κ.Γρηγοριάδη Παναγιώτη (Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ.Τσορπατσίδη Μιχάλη (Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας).

4) κ.Χουζούρη Ιωάννη (εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Νάστο Αθανάσιο.

5) κ.Σιδηρόπουλο Ευστάθιο (εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Λιάμη Γεώργιο.

6) κ. Ράπτη Ιωάννη (εκπρόσωπο της Εκκλησίας) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σαργέντη Αναστάσιο.

7) κα Παπαχρήστου Αθανασία (Κοινωνική Λειτουργό) με αναπληρωματικό μέλος την κα Κατσέλου Θεοδώρα.

8) κα Μέγα Αικατερίνη (Ψυχολόγο) με αναπληρωματικό μέλος την κα Δοϊτσίδη Μαρία (Κοινωνική Λειτουργό).

9) κα Μότσια Ελένη (εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων) με αναπληρωματικό μέλος τον κο Φράγκο Παναγιώτη.

10) κ. Σαχσανίδη Ευστάθιο (Δικηγόρο) με αναπληρωματικό μέλος την κα Γκολέμη Φανή.

11) κ. Μαμάκο Θεμιστοκλή (Δικηγόρο) με αναπληρωματικό μέλος την κα Πουραϊμη Φανή.

Η θητεία των μελών είναι τριετής και η θέση τους τιμητική και άμισθη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αγγελοπούλου Παναγιώτα, Ευθυμιάδου-Τουμανίδου Γεωργία, Οικονόμου Ευθύμιος, Τοπαλλιανίδης Βασίλειος & Τραβασάρος Αναστάσιος ψήφισαν ΚΑΤΑ.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: