KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δήμος Αχαρνών: Ψήφισμα για τη μη κατασκευή διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο

15/07/2020 14:17
2 '
διόδια, περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, συγκέντρωση, Βαρυμπόμπη
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Στην ομόφωνη απόφαση έκδοσης ψηφίσματος για τη μη κατασκευή διοδίων στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και στον Άγιο Στέφανο, προχώρησε προσφάτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Δήμος Αχαρνών

HLEKTROFOTISTIKH

1. Αντιτίθεται για πολλοστή φορά στην εγκατάσταση των διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης – Αγίου Στεφάνου, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις και των έργων που τη συνοδεύουν, αλλά και σε κάθε μορφή διοδίων στην περιοχή μας. Τα πλευρικά, αλλά και πάσης φύσεως διόδια (μετωπικά, 4ηλεκτρονικά κ.α.) θα επιβληθούν σε αστικές μετακινήσεις και θα υποβαθμίσουν σημαντικά κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά το οδικό δίκτυο και τις γειτονιές του Δήμου μας, αφού εκεί θα διεισδύσει η υπερτοπική κυκλοφορία για να αποφεύγει τα διόδια. Δε δεχόμαστε καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση των δημοτών μας

2. Η προβλεπόμενη διακοπή λειτουργίας της γέφυρας Βαρυμπόμπης, για το χρονικό διάστημα των δύο ετών που λένε, εκτιμάται ότι θα αυξήσει τον κυκλοφοριακό φόρτο, τόσο στους δύο εκατέρωθεν παράδρομους, όσο και στο εσωτερικό δίκτυο έως και τον υπερδιπλασιασμό του. Ομοίως και ο προτεινόμενος κυκλικός κόμβος θα έχει δυσμενέστατες κυκλοφοριακές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε πολλές συνοικίες.

3. Ο Δήμος Αχαρνών προγραμματίζει την με κάθε τρόπο ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και όλων των αρμοδίων αρχών, συμμετέχοντας στην Διαδημοτική Επιτροπή Αγώνα καθώς και σχετικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και εφόσον κριθεί απαραίτητο η κλιμάκωση τους σε συνεννόηση με την Επιτροπή Αγώνα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: