11.4 C
Athens
29 Σεπτεμβρίου 2020
No menu items!
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "Καλό ταξίδι" Δημήτρη Γιακουμάκη

“Καλό ταξίδι” Δημήτρη Γιακουμάκη

- Advertisement -

Ο θρήνος είναι ανείπωτος όταν φεύγει ξαφνικά από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο αγαπητό, χαμογελαστό, αισιόδοξο, οραματιστή. Έναν άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης, ο οποίος στο πέρασμά του από τούτο τον κόσμο μοίρασε απλόχερα συναισθήματα και αγάπη.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Δημήτρης Γιακουμάκης ήταν ένας από εκείνους τους ανθρώπους που όταν τους συναντάς στη ζωή, κερδίζεις ποιότητα και μεγαλείο. Χάρη στην καλή μου φίλη Μαρία Ναυροζίδου γνώρισα τον Δημήτρη και χάθηκα στις συζητήσεις μας, στα επιχειρήματά του, στην ψυχολογία που γνώριζε σε βάθος.

Καλό ταξίδι σ΄έναν ξεχωριστό άνθρωπο

Καλό ταξίδι Δημήτρη Γιακουμάκη

Η πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου χαιρέτισε με σπαραγμό ψυχής τον καλό της φίλο και συνεργάτη με τα παρακάτω λόγια:

ΑΠΏΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΈΝΘΟΣ!!!Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός από την Χριστινούλα. Ο ξαφνικός ΣΟΎ θάνατος ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΆΣ Δημήτρη είναι ανείπωτος ο πόνος αβάσταχτος σε όλους μας… Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έφυγες πολύ πικραμένος στο τελευταίο σου ταξίδι ΨΗΛΆ στην γειτονιά των αγγέλων γιατί εκεί ανήκεις !!!! Να μας προσέχεις όλους μας από ψηλά, ούτε ΠΟΝΟΣ ούτε ΛΎΠΗ θα ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ πια !!Σ ευχαριστώ για όλα τα δώρα ΑΓΑΠΗΣ σου που πρόσφερες απλόχερα ΣΤΑ παιδιά !!!Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΟΎ !!!Με μεγάλη μου θλίψη αποχαιρετώ τον ξεχωριστό φιλο μου τον δυσεύρετο αληθινό άνθρωπο, φίλο μου επί χρόνια, πολύτιμο συνεργάτη μου Δημήτρη ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ που τόσα ΠΟΛΛΑ μας δίδαξε με το ήθος του και την αγάπη του. Δεν θα είσαι πια κοντά μας για να μας λες ΣΥΝ ΘΕΌ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ !!!! Κ Α Λ Ο Π Α Δ Α Σ Ε Ι Σ Ο ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΑΣ !!!

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Γιακουμάκης

Δημήτριος Νικ. Γιακουμακης

O Δημήτριος Νικ. Γιακουμάκης γεννήθηκε στα Χανιά την 9η Ιουνίου του 1969. Απόφοιτος Λεοντείου Λυκείου Πατησίων ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Delaware (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (Στρατός Ξηράς, Υγειονομικό /Ψυχολόγος) συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στη Γνωστική Επιστήμη (Manchester, UK), στις Ερευνητικές Μεθόδους και Ψυχομετρικές Αξιολογήσεις (Surrey, UK), στη Μουσική και Ψυχοθεραπεία (London, UK,).
Ολοκλήρωσε την εξειδίκευση στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία-Ομαδική Ανάλυση με ένα ευρύ φάσμα τομέων σε Ομαδικά Δυναμικά, Οργανωτική Ηγεσία, Ομάδες Μικρού – Μεσαίου – Μεγάλου Τύπου, Χαρακτηριστικά Ομάδων-Ομαδικά Φαινόμενα.
Από το 1997 εργάζεται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας σε συνδυασμό με το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ομίλων και των Εταιρειών. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει τις θεωρητικές σπουδές στη Μουσική, ενώ σε συνδυασμό με τη χρήση πιάνου λειτουργούν ως εργαλεία ατομικών και ομαδικών συναντήσεων.
Υπήρξε συνεργάτης-μέλος- της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας. Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ινστιτούτων Ομαδικής Ανάλυσης (E.G.A.T.I.N.) & της Παγκόσμιας Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (I.A.G.P.), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων και του Συλλόγου των Μουσικο-Ψυχοθεραπευτών της Αμερικής.
Διετέλεσε συντονιστής και υπεύθυνος Συμβουλευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Σ.Υ.Υ.) σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Επικράτειας, ως Συντονιστής Ατομικών/Ομαδικών Εργασιών (projects) σε Ασφαλιστικές Εταιρείες, εξωτερικός εξεταστής στα Τμήματα του Ανθρώπινου Δυναμικού διαφόρων Ασφαλιστικών Ομίλων, συντονιστής Ομάδων Εργαζομένων στο Παιδικό Εκπαιδευτικό Μουσείο- Βιοτεχνολογικό και Βιομηχανικό Μουσείο στο Λαύριο, συντονιστής σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Χανίων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Κρήτης. Ως Πολιτικός Ψυχολόγος – Σύμβουλος Διοικητικού Συμβουλίου (Board of Director (BoD) Advisor) εταιρειών όπως της TNL Development Ltd. του Λονδίνου και Διευθυντής του Τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας.
Συμμετέχει σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια εργαστήρια, συμπόσια και συνέδρια, με παρουσιάσεις και ανακοινώσεις στα πεδία της Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, των Νευρο-επιστημών καθώς και στη Μουσική και Ψυχοθεραπεία.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -