KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Στην «14η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» συμμετέχει ο Δήμος Πετρούπολης

16/10/2020 16:38
Ανανεώθηκε 16/10/2020 16:39
1 '
Στην «14η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην «14η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» συμμετέχει ο Δήμος Πετρούπολης, στηρίζοντας την εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 σε 34 πόλεις της Ελλάδας, με κεντρικό άξονα «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους τοπικούς φορείς και τους εθελοντές, με την αρωγή της ΕΛ.ΑΣ και τη συμβολή της Τροχαίας στις κατά τόπους εκδηλώσεις, ενώ έχει, διαχρονικά, μεγάλο υποστηρικτή την ΕΝΕΑΠ (Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών).

Αρκετές χιλιάδες οδηγοί, κυρίως νεαρής ηλικίας, συμμετέχουν σε αυτήν την βραδιά-θεσμό, όπου πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.ΑΣ. και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής όλων, αλλά κυρίως των νέων ανθρώπων στους δρόμους της χώρας. Το μήνυμα της δράσης, είναι η προτροπή στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που δε θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά και θα αναλάβει τον ρόλο του «οδηγού της παρέας».

Η δράση, θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων ασφαλείας (μάσκες, επιστόμια μιας χρήσεως, τήρηση αποστάσεων κτλ.).

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: