KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις λειτουργικές του ανάγκες προμηθεύτηκε το πάρκο Τρίτση

17/11/2020 08:34
Ανανεώθηκε 17/11/2020 08:38
1 '
Πάρκο Τρίτση, ηλεκτρικό αυτοκίνητο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένα οικολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, έξυπνης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών του αναγκών, προμηθεύτηκε ο Φορέας Διαχείρισης Πάρκου Τρίτση.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως αναφέρθηκε, η πρωτοβουλία ανήκει στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με σκοπό να προωθήσει εναλλακτικές μορφές ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον. Η παράδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου έγινε παρουσία του κ. Πατούλη, του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης καθηγητή Σταύρου Ζωγραφάκη, περιφερειακών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων. Παράλληλα, παραδόθηκαν κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης.

Το eco car διαθέτει εξοπλισμό της πιο σύγχρονης τεχνολογίας -GPS, USB, SD CARD, MP5- στις ελάχιστες διαστάσεις που μπορεί να κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο. Έχει αυτονομία έως 300χλμ με 1€/100χλμ κατανάλωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “η επάνδρωση του στόλου του Μητροπολιτικού Πάρκου με ηλεκτροκίνητα μέσα αποτελεί μία επιλογή που εναρμονίζεται τόσο με τον σκοπό λειτουργίας του Φορέα όσο και με έναν από τους βασικούς στόχους που είναι η προαγωγή της εκπαίδευσης των πολιτών ως προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την κυκλική οικονομία”

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: