KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

‘Ετοιμος ο χώρος που θα στεγάσει τον κόσμο του ΑΙΓΕΑ. Την ικανοποίησή τους εκφράζουν Χρήστος Παππούς και Ιωάννα Καμπόλη στη Δ.Ο

26/11/2020 08:47
2 '
Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού Ο ΑΙΓΕΑΣ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος ο χώρος που θα στεγάζει στο εξής τις εκδηλώσεις και τον κόσμο του ΑΙΓΕΑ στην πλατεία Περνερί Άνω Λιοσίων. Η Στέγη του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού, όραμα πολλών ετών, θα στεγάσει όχι μόνο τους Αιγαιοπελαγίτες της περιοχής, αλλά και το όνειρο του ανθρώπου που συνέδεσε όσο κανείς το όνομά του με την πορεία του: του Γιώργου Αναπλιώτη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του έργου εκφράζουν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου που, σταθερά, με επιμονή και χωρίς τυμπανοκρουσίες, περίμεναν το τελικό αποτέλεσμα. «Η Στέγη του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου πολιτισμού Ο ΑΙΓΕΑΣ «Γεώργιος Αναπλιώτης» ήταν όραμα και στόχος όλων των διοικητικών συμβουλίων του συλλόγου, από την ίδρυσή του το 1198 έως σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους συνεργάτες τους, τους μηχανικούς, τους εργολάβους και όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα» τόνισε στη Δ.Ο η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Καμπόλη.

Και προσθέτει: «Μέσα σε αυτήν τη στέγη θα συνεχίσουμε το έργο μας, που είναι η πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς και η προβολή και διάσωση της πολιτιστικής μας παράδοσης και ιστορίας».

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της Στέγης, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, εξέφρασε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αιγαιοπελαγίτικη παράδοση. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει την υλοποίηση του έργου τον Φεβρουάριο του 2017 σε εκδήλωση του συλλόγου, με δαπάνες του Δήμου και δυο χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2019, πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του κτιρίου. Δυο χρόνια αργότερα είναι έτοιμο να παραδοθεί στα μέλη του Αιγέα.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο χώρος δε θα παραδοθεί ακόμα στον Σύλλογο καθώς απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα ολοκληρωθούν μετά τη λήξη της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Τότε και σε εύθετο χρόνο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον Δήμο.

Η Στέγη του Αιγέα έτοιμη να παραδοθεί στον Σύλλογο. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες
Η Στέγη Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού χρηματοδοτήθηκε εξ΄ ολοκλήρου από τον Δήμο Φυλής
Φωτό από τη θεμελίωση της Στέγης με τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, την πρόεδρο του Συλλόγου Ιωάννα Καμπόλη και τον πατέρα Φανούριο
Χρήστος Παππούς, Ιωάννα Καμπόλη, Γιάννης Λιάκος, Θανάσης Σχίζας κατά την τελετή θεμελίωσης
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: