KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΙΛΙΟΝ

Εντείνονται οι επαφές για τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο κέντρο του Ιλίου

28/11/2014 09:21
Ανανεώθηκε 28/11/2014 09:23
1 '
parking, υπόγειο, χώρος στάθμευσης, δήμος Ιλίου, Ίλιον, κέντρο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε προχωρημένες επαφές με τη Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για την διάθεση χώρου μπροστά από το ναό της Ευαγγελίστριας, προκειμένου να κατασκευαστεί υπόγειος χώρος στάθμευσης για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται ο δήμος Ιλίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο μπορεί να γίνει πάρκινγκ, καθώς στην πλατεία Γεννηματά υπάρχει ζήτημα με την ύπαρξη των δέντρων. «Μπορεί εδώ μέσα να φαίνεται ότι όλοι έχουμε πρόθεση να προχωρήσουμε το θέμα της κατασκευής πάρκινγκ εκεί αλλά όταν έρθει η ώρα πολλοί από εσάς θα διαμαρτυρηθείτε για το πράσινο, τα παραδοσιακά πηγάδια και ότι άλλο υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, το επόμενο διάστημα ο δήμος Ιλίου θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της πρόσβασης των αυτοκινήτων στους πεζόδρομους με ελεγχόμενες μπάρες προκειμένου να ελευθερώσει τους χώρους και να διευκολύνει τη διέλευση των πεζών.

Όπως τόνισε ο κ. Ζενέτος, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν στο παρελθόν από την αντιπολίτευση, ο δήμος θα κλείσει εντελώς την πρόσβαση των οχημάτων στους πεζόδρομους, ακόμα και για τους κατοίκους, με ειδικές μπάρες, οι οποίες θα ανοίγουν ελεγχόμενα μόνο για τις ανάγκες φορτοεκφόρτωσης στα καταστήματα.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: