KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Έκοψε την πίτα του ο Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας

02/02/2015 13:11
2 '
Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η βράβευση της καταξιωμένης ζωγράφου Εύας Δημόντα για την ανιδιοτελή προσφορά πινάκων ζωγραφικής σε φορείς των Θρακομακεδόνων ξεχώρισε στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Πάρνηθας για την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στην Ταβέρνα του Δ. Παππά.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε μία πολύ καλή ομιλία ο Γιάννης Βασιλακόπουλος με θέμα:            «Οι Αρχαίοι Έλληνες και οι άλλοι Αρχαίοι Κόσμοι», ενώ το φλουρί της πίτας κατόπιν κληρώσεως έτυχε στον Σπύρο  Γαιτανόπουλο στον οποίο δόθηκε αναμνηστική πλακέτα του Ομίλου.

Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν μακράν η βράβευση της καταξιωμένης ζωγράφου Εύας Δημόντα στην οποία απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο του ομίλου για την ανιδιοτελή της προσφορά  πινάκων ζωγραφικής σε φορείς της περιοχής και την διδασκαλία σε ανθρώπους που αγαπούν την ζωγραφική.

 

Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας
Τα μέλη του Δ.Σ του Ροταριανού Ομίλου Πάρνηθας
Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας
Κ.Μυλωνάς και Ι.Φρέρης
Ο πρόεδρος του Ροταριανού Κ.Μυλωνάς με τον τυχερό του φλουριού
Ο πρόεδρος του Ροταριανού Κ.Μυλωνάς με τον τυχερό του φλουριού
Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας
Εύα Δημόντα και Γιάννης Φρέρης κατά τη βράβευση της πρώτης
Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας
Γ.Λιβανός,Αργ.Ζησίμου και Εύα Δημόντα


Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας


MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: