KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΖΩΗ

Ανέβασε την ζωή σου αυτή την χρονιά!

31/12/2015 19:51
Ανανεώθηκε 31/12/2015 19:53
4 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η αλλαγή του χρόνου θα μπορούσε να είναι το νέο σκηνικό στο οποίο καλείσαι να παίξεις έναν καινούργιο ρόλο!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η  μετάβαση σε κάτι νέο σημαίνει αλλαγή και αλλαγή σημαίνει εξέλιξη ! Τα κατάφερες! Πέρασες στην επόμενη πίστα!

Για να δούμε τι σε περιμένει εκεί;

Κάθε χρόνος που υποδεχόμαστε ,είναι μία εξελικτική συνέχεια του προηγούμενου. Άρα είναι εξίσου σημαντικό να τον λειτουργούμε στo μέγιστο! Δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη χρονιά. Άλλωστε αυτό θα ίσχυε αν ζούσαμε συγκρίνοντας τα πράγματα με γνώμονα το ιδεατό.

Στην πραγματική ζωή όμως ,καλούμαστε να εξελιχθούμε μέσα από καταστάσεις και συνθήκες ,αυτές που ο καθένας  μας χρειάζεται για να προχωρήσει παρακάτω.

Αν την προηγούμενη χρονιά βίωσες δυσκολίες σε έναν συγκεκριμένο τομέα ,παρατήρησε και θα ανακαλύψεις ότι την επόμενη θα έχεις καλύτερη αίσθηση για το πώς θα χρειαστεί να κινηθείς προκειμένου να ικανοποιηθείς. Αν δούλεψες αρκετά σε κάποιον άλλον ,θα εισπράξεις τα κέρδη των προσπαθειών σου ή θα αλλάξεις ότι δεν αποδίδει γιατί πλέον θα έχεις την εμπειρία να το τολμήσεις! Αντίστοιχα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με κάποιον νέο μιας  και έχεις ασχοληθεί αρκετά με έναν προηγούμενο και τα λοιπά..

Όπως και να έχουν τα πράγματα ,το ζητούμενο παραμένει ένα. Η ωρίμανση σου!

Η ζωή δίκαια ή άδικα αυτό ζητάει από εσένα!

Και από την στιγμή που θα αρχίσεις να το συνειδητοποιήσεις ,θα σταματήσεις να της κρατάς μούτρα!

Άλλωστε ο μόνος που μπορεί να μπλοκάρει το ταξίδι της εξέλιξης σου ,είσαι μόνο εσύ…

Η κάθε χρονιά που μας χαρίζεται μπορεί να είναι συναρπαστική ,αρκεί να μην την θεωρήσεις δεδομένη  ή βαρετή γιατί δεν είναι! Αντίθετα σου δίνετε η ευκαιρία να συνδυάσεις την περιπέτεια κρατώντας  πάντα την εσωτερική σου ισορροπία.

Να μερικοί τρόποι  που θα σε βοηθήσουν  να το πετύχεις!

 • Κινήσου αργά για να φτάσεις πιο γρήγορα!

Ποιος σου είπε ότι όποιος πάει γρήγορα φτάνει έγκαιρα στον προορισμό του; Μύθος! Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πισωγυρίσει αρκετές φορές γιατί του ξέφυγαν τα ψηλά γράμματα!

 • Να αισθάνεσαι σε βάθος γιατί θα μείνεις στα ρηχά!

Γιατί κάνεις ότι δεν βλέπεις; Γύρω σου γίνονται πράγματα και εσύ μένεις ασυγκίνητος;  Αν προσπαθήσεις να τα αγνοήσεις , αν προσέχεις να μην στεναχωρηθείς ,το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φοβηθείς  περισσότερο στο μέλλον!

 • Μην προσποίησε κάτι που δεν είσαι γιατί φαίνεσαι πληκτικός!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γοητεία από το να είσαι ο εαυτός σου. Όταν παριστάνεις κάτι που δεν είσαι οι άλλοι το καταλαβαίνουν  και επιφυλάσσονται να συνδεθούν μαζί σου.

 • Πάρε πρωτοβουλίες για να εφαρμόσεις τα σχέδια σου αλλά κάνε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν.

Έχουμε συνδυάσει τους  ενεργητικούς και δραστήριους με την βιασύνη. Η τόλμη από μόνη της όμως είναι η μισή αρετή στην επίτευξη στόχων. Η υπόλοιπη είναι η υπομονή!

 • Φρόντισε οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί …Μην χτίζεις παλάτια στην άμμο!

Η υπερβολική αισιοδοξία συχνά στις μέρες  μας οδηγεί σε μακροχρόνια αδράνεια και κινδυνεύουμε να βρεθούμε «εκτός μόδας» σε μία πραγματικότητα που όλο τρέχει!

 • Να είσαι περίεργος για τα πράγματα όπως τα παιδιά …και θα ζήσεις πολλά χρόνια.

Μην πνίγεις τον ενθουσιασμό σου. Η περιέργεια δεν είναι δικαίωμα μόνο των παιδιών. Έτσι  αναπτύσσεις και συντηρείς το ενδιαφέρον σου για  την ζωή!

 • Μην επιδιώκεις μόνο την δική σου ικανοποίηση… Σταμάτα να κοιτάζεις μόνο τον εαυτό σου!

Αν θέλεις να έχει διάρκεια η ευτυχία σου ,φρόντισε να επωφεληθούν και άλλοι από αυτήν. Έτσι όχι μόνο θα την απολαμβάνεις περισσότερο αλλά και θα την πολλαπλασιάσεις!

 • Ξεκίνα άσκηση! Γιατί όπως μέσα..έτσι και έξω!

Η πνευματική σου εξέλιξη απαιτεί σωματική κίνηση! Η σωματική άσκηση συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία και του μυαλού σου ,άρα είναι σημαντική για την πρόοδο σου!

 • Μην ξεχνάς την ξεκούραση σου, ξέχνα όμως την τεμπελιά!!

Μην περιμένεις την ιδανική στιγμή για να χαλαρώσεις… γιατί έτσι μπορεί να περιμένεις μια ζωή!

Η χαλάρωση του μυαλού σου από σκέψεις και έγνοιες σε βοηθάει να καταπολεμήσεις την υπερένταση, κυρίως όμως μαθαίνεις να ελέγχεις την σκέψη σου, όπως  κάνεις όταν πέφτεις για ύπνο το βράδυ!

 • Γέλα!!

Γέλα με κάθε ευκαιρία! Γέλα χωρίς ενοχή!

 • Σας εύχομαι να έχετε μία χρονιά γεμάτη υγεία ,αγάπη, ειρήνη και πολλές προσωπικές ανακαλύψεις!

Σταυρούλα Χριστοπούλου

http://flyforyou.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC/

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: