KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Καταπέλτης οι εργαζόμενοι για τη μεταφορά των εσόδων του δήμου Φυλής στην Τράπεζα Πελοποννήσου

10/06/2015 11:18
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την ξεκάθαρη θέση ότι οι εργαζόμενοι θα προσβάλλουν την απόφαση για τη μεταφορά της μισθοδοσίας τους στην τράπεζα Πελοποννήσου επειδή δεν είναι διασφαλισμένοι, εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του σωματείου τους Θοδωρής Χαμαλίδης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Χαμαλίδης τόνισε ότι η απόφαση έχει άμεσο αντίκτυπο στους εργαζόμενους, οι οποίοι είχαν τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις τους (μισθοδοσία, δάνεια κ.λ.π) και διερωτήθηκε αν η μεταφορά των εσόδων του δήμου σε άλλη τράπεζα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούν ανάλογες αποφάσεις. «Όλα τα προαπαιτούμενα τα βαθμολογεί συγκεκριμένη επιτροπή, στην οποία μετέχει τουλάχιστον ο διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και εφόσον έχει προηγηθεί σχετική γνωστοποίηση και ανακοίνωση στο υπουργείο Εργασίας» σημείωσε.

Καταπέλτης ήταν και όσον αφορά στο επιτόκιο: «Δεν προβλέπεται από πουθενά, το μόνο προαπαιτούμενο να είναι το θέμα του επιτοκίου. Όταν όλα τα υπόλοιπα τα πληρώνεις, τότε τι όφελος έχεις ως δήμος; Αν το κριτήριό σας είναι μόνο το ποσοστό του επιτοκίου, η απόφαση δε θα περάσει».

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: