KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Φυσάει κι ανεβαίνει

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στην πρώτη γραμμή του εθελοντισμού προς του πυρόπληκτους ο Σύλλογος Τριτέκνων Αν. Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά”

22/08/2021 09:00
3 '
Σύλλογος_Τριτέκνων_Ανατολικής_Αττικής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην πρώτη γραμμή του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης βρίσκεται, γι άλλη μια φορά, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αν. Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά”. Οι πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, έθεσαν σε συναγερμό έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους του Λεκανοπεδίου, που έσπευσε να βοηθήσει συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρωτεργάτισσα του όλου εγχειρήματος ήταν η άοκνη και δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ναυροζίδου η οποία, μαζί με μέλη και εθελοντές, οργάνωσαν δύο ανθρωπιστικές βοήθειες σε Βόρεια Εύβοια και Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, στις 12 Αυγούστου παρέδωσαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, ενώ την εβδομάδα μετά τον Δεκαπενταύγουστο πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αποστολή, του συλλόγου, στην Πελοπόννησο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου για την αποστολή στην Β. Εύβοια:

“Συγκινητική ήταν η στιγμή που φτάσαμε στην κοινότητα και μας υποδέχτηκε η φίλη μας Katerina Georgiou , τρίτεκνη συντοπίτισσά μας από τον Δήμο Αχαρνών, η οποία βίωσε την αγωνία της πυρκαγιάς. Θλίψη και απογοήτευση από την εικόνα που αντικρίσαμε καθώς πλησιάζαμε στις περιοχές των καμένων, γιατί εκτός από την καταστροφή του δάσους, καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες, η μελισσοκομία, η ρυτινοσυλλογή και πλήγηκε ανεπανόρθωτα η όποια τουριστική δράση.ΌΜΩΣ υπάρχει ΕΛΠΊΔΑ φτάνει να το πιστέψουμε όλοι μαζί!!!!

Στην παράδοση της συνεισφοράς μας ,μετείχαν η Πρόεδρος των Τριτέκνων Μαρία Χρ. Ναυροζίδου η καλή μου φίλη και μανούλα Εθελόντρια για την οικογένεια Eleni Mousiou, η Τρίτεκνη φίλη μας και νέο μέλος μας Vasia Motsiou ,ο φίλος και Εθελοντής Βασίλης Συρανίδης μαζί με τα αστεράκια του που ακολούθησαν την αποστολή μας και πρόσφεραν ενεργά δίνοντας το παράδειγμα στους μεγαλύτερους , τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Αξίζει πραγματικά να σταθούμε δίπλα σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας σήμερα που μας χρειάζονται με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, για να ξαναέρθει η ζωή στο τόπο τους που καταστράφηκε παντελώς.Ο Σύλλογός θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τις προσπάθειές του στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας!!!!ΘΕΡΜΆ ευχαριστούμε όλους του συνδημότες, τους φίλους και συγγενείς που με περίσσια αγάπη στήριξαν την πρωτοβουλία του συλλόγου μας και των φίλων του με ό,τι ήταν εφικτό για τον κάθε ένα.Μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλους τους φίλους της οικογένειας – Τριτέκνων !Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την μεταφορική εταιρεία “Παναγιώτης Σιδέρης “#notis#sideris που πρόσφερε #δωρεάν την μεταφορά της ανθρωπιστικής αποστολής μας, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη που αγαπούν τον συνάνθρωπο τους και έχουν εν συναίσθηση του πόνου αυτός ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται !!!Φίλοι μας σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επόμενη αποστολή μας στην Πελοπόννησο που πλήττεται από την πύρινη λέλαπα .Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος ΤριτέκνωνΜαρία Χρ ΝαυροζίδουWww.triteknoianatolikisattikis.gr

Υ.Γ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣΣτέλλα Καστανίδου, Άννα Λουτζάκη ,Δημήτρη Ζώτο, Χριστίνα -Νεφέλη Στάβερη ,Ευφροσύνη Στάβερη ,Σοφία Μπούκη ,Δημήτρη Γκουσκουρέτα ,Κώστα Καρασαβίδη ,Γιώργο Παπαδόπουλο ,Μαρία Παπαδοπούλου ,Παναγιώτη Ασλανίδης ,Ανδρεόπουλο Στέλιο .

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: