ΑΧΑΡΝΕΣ
Σύσκεψη με τον Χρ.Σπρίτζη για ζητήματα υποδομών και μεταφορών
01/02/2016 08:49
1 '
Αντιπλημμυρικά έργα, ανέγερση νέων σχολικών μονάδων, βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου των Αχαρνών κ.α συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε , στις 29 Ιανουαρίου,στο Υπουργείο Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός ενημέρωσε τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη για τα τρέχοντα προβλήματα, με την έμφαση να δίνεται στα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, τα οποία χαρακτήρισε μείζονος σημασίας καθώς δεν αφορούν μόνο υποδομές και περιουσίες αλλά θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Επίσης, ο κ.Κασσαβός ζήτησε την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων, έθιξε το θέμα των υπερ-τοπικών χρήσεων στις Αχαρνές, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στο συγκοινωνιακό δίκτυο.
Από την πλευρά του ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργηθούν τοπικά δρομολόγια λεωφορείων σε συνεργασία με το Δήμο τα οποία θα συνδέονται με τα μέσα σταθερής τροχιάς, τονίζοντας πως βούλησή του είναι να εξευρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Δέδες και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης.