KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

“Ακριβά” πλήρωσε ιδιοκτήτης καφενείου στο Ίλιον ούζο με μεζέδες εν μέσω… κορωνοϊού

08/04/2020 12:39
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Το… φυσάει και δεν κρυώνει 26χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στο Ίλιον, που αναγκάστηκε να πληρώσει πολύ ακριβά την παράτολμη απόφασή του να αγνοήσει τα περιοριστικά μέτρα και να ανοίξει το μαγαζί του για να δεχθεί πελάτες για ουζάκι και μεζεδάκια.

Τον νεαρό παραβάτη των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού κατήγγειλαν άγνωστοι, γεγονός που οδήγησε άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος το μεσημέρι στο καφενείο του, που βρίσκεται στην περιοχή της Παλατιανής. Εκεί αντίκρισαν τον 26χρονο ιδιοκτήτη να σερβίρει… κανονικά ούζο σε 5 πελάτες, ούζο και μεζέ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν συγγενείς του και πάλι όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί είχε ανοιχτό το καφενείο, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα. Έτσι, οι αστυνομικοί του «έκοψαν» το προβλεπόμενο και τσουχτερό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.