KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Τσίρμπα στους δημότες Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Πώς θα εξυπηρετούνται από τον Δήμο

13/03/2020 17:53
4 '
Σταύρος Τσίρμπας, δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αγαπητοί και αγαπητές συμπολίτες,

Είναι γεγονός ότι ο κορονοϊός COVID-19  αποτελεί πλέον πανδημία σε όλο τον πλανήτη.

Αυτή την σκληρή και πρωτόγνωρη πραγματικότητα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και κυρίως να αναστρέψουμε. Όλοι μας οφείλουμε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία να ενεργοποιηθούμε και να συντάξουμε τις δυνάμεις μας με μοναδικό σκοπό την ανάσχεση της εξάπλωσης του λαμβάνοντας κατάλληλα μέτρα.

Υπό τις συνθήκες αυτές και σύμφωνα με το άρθ.5 παρ.6 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11.3.2020) ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού προχωρά στην κλιμάκωση των μέτρων πρόληψης ως εξής:

– Από σήμερα και μέχρι νεωτέρας κλείνουν και απαγορεύεται η χρήση όλων των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ και των υπαίθριων χώρων γυμναστικής.

– Όλοι οι ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ (γήπεδα κ.λπ.) θα παραμείνουν στο εξής κλειστοί. Αυτό ισχύει και για όλα τα τμήματα υποδομών όλων των αθλητικών σωματείων για τα οποία έχουν ήδη ανασταλεί σχεδόν στο σύνολό τους και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

– Το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου θα είναι κλειστό για το κοινό και οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λπ. θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης.

– Οι δηλώσεις διόρθωσης τετραγωνικών προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω internet στην ειδική πλατφόρμα ( https://tetragonika.govapp.gr/ ). Σημειώνεται ότι η προθεσμία για τη σχετική δήλωση  έχει  παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

– Για την έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων Δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις, οικογενειακής κατάστασης κ.λπ.) θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά η αίτηση στο τηλέφωνο. Ταυτόχρονα με την αίτησή του, ο πολίτης θα ενημερώνεται πότε θα είναι έτοιμο το πιστοποιητικό του για να προσέλθει στο Δημαρχείο και να το παραλάβει.

– Γενικότερα για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο ή τα ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα, προκειμένου να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά:

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 213 2023601   [email protected]
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΗ 213 2023663, -662   [email protected]
ΚΕΠ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 213 2039910 [email protected]
ΚΕΠ ΑΝΑΚΑΣΑ 213 2039915 d.aganargyronp-attikis @kep.gov.gr
ΚΕΠ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 213 2060300 213 2023309 [email protected]
ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ 213 2039960 [email protected]
ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ 213 2039962 [email protected]
ΤΑΜΕΙΟ 213 2023630 [email protected]
ΕΣΟΔΑ 213 2023647 213 2023649 [email protected]
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ 213 2023643 [email protected]
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 213 2039940 [email protected]
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 213 2039935 [email protected]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 213 2023686 210 2633800 [email protected]
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 213 2023668 [email protected]
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 213 2023605,-612, -609 [email protected]
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 213 2048811 [email protected]
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ 213 2039958 [email protected]

Σε περίπτωση που η φυσική παρουσία κρίνεται απαραίτητη, θα προηγείται συνεννόηση του πολίτη με τον αρμόδιο για την υπόθεσή του υπάλληλο προκειμένου να εξυπηρετηθεί με προσέλευση στο Δημαρχείο.

Στην είσοδο των Δημοτικών Καταστημάτων θα εφαρμόζονται βασικά μέτρα πρόληψης και θα δίνονται οδηγίες.

Κάθε μέτρο από οποιοδήποτε φορέα και αν προέρχεται θυμηθείτε ότι σκοπό έχει να προστατεύσει εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Δείχνουμε την υπευθυνότητά μας γι΄ αυτό και τηρούμε όλες τις οδηγίες πρόληψης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και κυρίως:

– Αποφεύγουμε τις άσκοπες εξόδους από το σπίτι και τον συγχρωτισμό με άλλους ανθρώπους, είτε σε ανοιχτό, είτε σε κλειστό χώρο.

– Χρησιμοποιούμε για την απολύμανση των χεριών αντισηπτικό τζελ ή οινόπνευμα (καθαρό, μπλε, αλκοολούχο λοσιόν) 70 βαθμών και άνω.

– Προσπαθούμε να διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις μας με το Δημόσιο, τις Τράπεζες και τα καταστήματα (π.χ. super market) μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους, θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ό,τι προκύπτει και θα λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο, προκειμένου να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή μας.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας. Μην ξεχνάτε ότι η ατομική προσοχή, η αυτο-προστασία, η πρόληψη και η υπεύθυνη στάση του κάθε ενός από εμάς είναι το καλύτερο μέτρο ανάσχεσης της διάδοσης του ιού.

O Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων –Καματερού

Σταύρος Τσίρμπας

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: