KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δημήτρης Μπουραΐμης : “Να πάνε τους πρόσφυγες στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα αντί στο στρατόπεδο Λιόση”

14/01/2016 08:33
Ανανεώθηκε 14/01/2016 08:34
1 '
Δημήτρης Μπουραΐμης, στρατόπεδο Λιόση, οικισμός Γεννηματά, Άνω Λιόσια, πρώην δήμαρχος Φυλής, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την πρόταση να πάνε τους πρόσφυγες στις θερινές κατασκηνώσεις του στρατού στον Άγιο Ανδρέα, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και υποδομή και όχι στο στρατόπεδο Λιόση όπου δεν υπάρχει τίποτα, απηύθυνε ο πρώην δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης. Παράλληλα, εξέφρασε τη βέβαιη άποψη ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι στο στρατόπεδο Λιόση να δημιουργήσει μια μόνιμη εγκατάσταση, τύπου «Αμυγδαλέζας» και άφησε υπόνοιες για όσους νομίζουν ότι “δεχόμαστε χρήματα”.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Ως δημοτική παράταξη είχαμε βγάλει μια ανακοίνωση και χαρακτηριστήκαμε ρατσιστές. Είχαμε πει ότι δε μπορεί να μεταχειρίζεσαι τους μετανάστες σαν ανθρώπινα σκουπίδια και να τους τοποθετείς σε μια περιοχή με προβλήματα» τόνισε και επεσήμανε την ανάγκη όλοι μαζί, χωρίς καμία ευθύνη σε κανέναν περισσότερο ή λιγότερο, να αποτρέψουμε μια μόνιμη εγκατάσταση στην περιοχή, η οποία δε μπορεί να σηκώσει και την ευθύνη ενός ανύπαρκτου κράτους.

«Πρέπει κάποτε να τελειώσει η χωροταξική και ταξική στοχοποίηση της περιοχής. Δεν είμαστε αυτό που νομίζουν όλοι οι άλλοι ότι είμαστε. Ότι μπορούμε να τα δεχόμαστε όλα αρκεί να μας δώσετε χρήματα. Γιατί έχει ακουστεί και αυτό. Ότι θα δώσει η κυβέρνηση 1000 ευρώ το άτομο, δηλαδή στα 1000 άτομα για τα οποία προορίζεται η εγκατάσταση, θα δίνεται 1 εκατομμύριο». σημείωσε.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: