KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δωροεπιταγές στους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ για το Πάσχα έδωσε ο Γιώργος Πατούλης

16/04/2020 13:32
1 '
ΕΔΣΝΑ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Δωροεπιταγές για τους 330 εργαζόμενους ενόψει του Πάσχα, ως ένδειξη ευχαριστίας για το σημαντικό έργο που προσφέρουν καθημερινά στην Αττική και τους πολίτες της, παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στον πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους προκειμένου όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν μία καθαρή Αττική. Τιμούμε το έργο τους και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πατούλης. Επίσης, τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ δίνουν καθημερινά μάχη για να μπορέσει να γυρίσει σελίδα η Αττική στον τρόπο που διαχειρίζεται τα απορρίμματα της. .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη καθώς, όπως ανέφερε, καθημερινά επιβεβαιώνει με πράξεις και συγκεκριμένες δράσεις ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή.  

Να σημειωθεί ότι οι δωροεπιταγές διασφαλίστηκαν από δωρεές χορηγών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: