KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Ζεστασιά και χαμόγελα στις επισκέψεις του Νίκου Ζενέτου σε Κέντρα και Δομές Φιλοξενίας στο Ίλιον

20/12/2019 11:32
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Συγκινητικές στιγμές ανάμεσα σε μικρά παιδιά, προσφυγόπουλα και μητέρες από διάφορες χώρες έζησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του σε Δομές Φιλοξενίας και Κέντρα που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ιλίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Ζενέτος, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δημήτρη Βασιλόπουλο, επισκέφθηκε τον Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, μια ανοιχτή δομή που φιλοξενεί 25 παιδιά, το Καταφύγιο Κακοποιημένων Γυναικών, στο οποίο φιλοξενούνται περίπου 18 γυναίκες από διάφορες χώρες, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα», μια εξαιρετική δομή που φιλοξενεί περίπου 80 παιδιά, καθώς και το Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος», όπου τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά ο Πρόεδρος Ερωτόκριτος Νεόφυτος και τα παιδιά, στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Ιλίου χάρισε δώρα σε όλα τα παιδιά και εκείνα του το ανταπέδωσαν με το πιο μεγάλο χαμόγελό τους. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπεύθυνους των Κέντρων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάξει ευχές ενόψει των εορτών.

Όπως τόνισε: «Αυτές τις ημέρες ανοίγουμε την αγκαλιά και την καρδιά μας σε παιδιά και ανθρώπους, που η ζωή τους έδειξε το σκληρό πρόσωπό της. Είναι η χαρά της προσφοράς που οδηγεί τα βήματά μας αλλά και της αλληλεγγύης που τόσο χρειάζονται, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θα ήθελα να δώσω, μέσα από την καρδιά μου, συγχαρητήρια στους εργαζόμενους των Κέντρων για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι οι μέρες που έρχονται να τους βρουν γερούς, χαμογελαστούς και δυνατούς, να συνεχίζουν το εξαιρετικό έργο τους».

Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων
Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων
Καταφύγιο Κακοποιημένων Γυναικών
Καταφύγιο Κακοποιημένων Γυναικών
Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα»
Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα»
Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα»
Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο τα παιδιά του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος»
Ο πρόεδρος του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος» Ερωτόκριτος Νεόφυτος, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δημήτρης Βασιλόπουλος
Ο Δήμαρχος Ιλίου με τον πρόεδρο του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος»
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά της χορωδίας του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος»
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά της χορωδίας του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος»
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά της χορωδίας του Ι.Π.Α.Π «Η Θεοτόκος»
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: