KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Μαγικό φως στα προσκυνητάρια του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς πρόσφερε ο Χρήστος Ρούσσας

28/03/2021 17:21
1 '
Μαγικό φως στα προσκυνητάρια του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς πρόσφερε ο Χρήστος Ρούσσας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε ένα όμορφα φωτισμένο μονοπάτι που αναδεικνύει τα τοποθετημένα προσκυνητάρια και γαληνεύει την ψυχή και το μάτι, έχει μετατραπεί το πλαϊνό μέρος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς. Μικρές λάμψεις φωτός που έρχονται σε αντίθεση με το βαθύ σκοτάδι, αναδεικνύουν τις μορφές των Αγίων, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολη την πρόσβαση περίοικων και επισκεπτών διαμέσου της εκκλησίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την ιδέα να φωτιστούν τα προσκυνητάρια είχε ο ιερέας του Ναού πατέρας Ιγνάτιος και ανέλαβε να την κάνει πράξη αφιλοκερδώς ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αλλάΖουμε» Χρήστος Ρούσσας, ο οποίος πρόσφερε δωρεάν όλο το ηλεκτρολογικό υλικό. Η εταιρία του άλλωστε “ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ – ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ” είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην ευρύτερη περιοχή, με μοναδική τεχνογνωσία σε όλα όσα αφορούν τον φωτισμό.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο την ιδέα, όσο και την πράξη, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής να κάθονται στα παγκάκια στον περίβολο του ναού για να θαυμάσουν τις φωτισμένες εικόνες.

Τον κ. Ρούσσα ευχαρίστησε θερμά ο ιερέας του Ναού, ευχόμενος όπως είπε «από καρδιάς, ο Χριστός, με τις πρεσβείες όλων των αγίων που “φώτισες” στην αυλή μας, να σου ανταποδίδει κάθε χαρά, προκοπή και ευλογία».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: