ΦΥΛΗ
Μικροί και μεγάλοι αψήφησαν τις δυσκολίες και διασκέδασαν με το χιόνι στα Άνω Λιόσια (εικόνες)
16/02/2021 16:27
Ανανεώθηκε 16/02/2021 16:31
1 '
Σε μια αλλιώτικη, κάτασπρη πόλη ξύπνησε ολόκληρη η Αττική το πρωί της Τρίτης. Η ομορφιά που έφερνε το πυκνό χιόνι έφτιαξε τις διαθέσεις μικρών και μεγάλων που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην πρόκληση.
Στα Άνω Λιόσια, το μεγάλο ύψος χιονιού επέτρεψε ατέλειωτα παιχνίδια με τη συμμετοχή ολόκληρων των οικογενειών. Οι μικρότεροι ήθελαν χιονάνθρωπο και οι μεγάλοι βρήκαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν μικροί, ενώ αλάνες, πλατείες, δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια γέμισαν με λογής χιονάνθρωπους.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι τολμηροί που, για διαφορετικούς ενδεχομένως λόγους ο καθένας, χρησιμοποίησαν τα αυτοκίνητά τους, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα του χιονιά, καθώς και τα ασθενοφόρα που ήρθαν να παραλάβουν ασθενείς για την καθιερωμένη τους διαδικασία.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:






















