KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Ραβασάκια” για το νερό στο δήμο Φυλής

11/11/2014 11:52
1 '
ειδοποιητήρια, νερό, ύδρευση, δήμος Φυλής, οφειλέτες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ειδοποιητήρια σε οφειλέτες της ύδρευσης στο δήμο Φυλής, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, απέστειλε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης. Κάτοικοι του δήμου καλούνται να πληρώσουν τις οφειλές τους στην υπηρεσία ύδρευσης, οφειλές αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το κακό δεν είναι η υπενθύμιση για τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, καθώς αποτελεί σαφής υποχρέωση των πολιτών. Το κακό είναι ότι τα «μπιλιετάκια» στέλνονται με τη διαδικασία του… κατεπείγοντος, αφού δίνεται διάστημα μόλις 3 ημερών από την παραλαβή της επιστολής για την τακτοποίηση του χρέους.

Ακόμα χειρότερο στην επιστολή που δημοσιεύει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ είναι ότι η ειδοποίηση έχει ημερομηνία 1 Οκτωβρίου, η προθεσμία λήγει μέσα σε πρώτο πενθήμερο του Οκτωβρίου και ο οφειλέτης το παρέλαβε στα χέρια του στις 21 Οκτωβρίου!

Δηλαδή, θα μπορούσε ξαφνικά, κάποια μέρα, να βρεθεί χωρίς νερό σπίτι του, επειδή πήρε αργά το ειδοποιητήριο που του το ανακοίνωνε!

Φαίνεται πως κάποιοι «ξέχασαν» πολύ εύκολα (αν και τα κατηγορούσαν διαρκώς) τα ευτράπελα του πρόσφατου παρελθόντος με τους λογαριασμούς ύδρευσης και εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια και… χειρότερα!

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: