KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον βάρεσε στα…. Ψαχνά στο 92′ ο Αχαρναικός

25/05/2015 10:25
Ανανεώθηκε 25/05/2015 10:30
2 '
Αχαρναικός, Αχαρνές, Μενίδι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πολύ μεγάλη ισοπαλία απέσπασε ο Αχαρναϊκός στα Ψαχνά με 1-1 κόντρα στον τοπικό Ηρακλή κάνοντας πολύ μεγάλο βήμα παραμονής στην Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα της Εύβοιας με αυτή την ισοπαλία βρίσκεται καθ’ οδόν για την Γ’ Εθνική χάνοντας τις τελευταίες τις ελπίδες παραμονής ενώ κράταγε την τύχη στα χέρια της μέχρι το 92′.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι ”Ευβοιώτες” άνοιξαν το σκορ με ανάποδο ψαλίδι του Πουλάκου, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ακυρωθεί τέρμα του ίδιου ως οφσάιντ. Ο Ηρακλής Ψαχνών κράταγε την τύχη στα χέρια του μέχρι το 92′ ώσπου σε εκείνο το σημείο ο Ιωαννίδης ισοφάρισε για τον Αχαρναϊκό ο οποίος πήρε έναν β αθμό-χρυσάφι. Στο 94′ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παληγεώργου.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Γιάννη Κοκμοτό (Ρεθύμνου) και Αντώνη Διπλάρη (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος ήταν ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τσούπρος, Νικολίτσης, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Πολίτης (90’+1 Μπαλαράμπε), Ίβκοβιτς (61’ Καρκασίνας), Πουλάκος (74’ Γουόρντεν).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ιορδανίδης (76’ Καλογερόπουλος), Εμέκα, Νιάρος, Παπατόλιος (63’ Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63’ Ατανάσοφ), Γέσιτς, Ταμπάκης.

Τους 23 βαθμούς έθεσε για σιγουριά ως παραμονή ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού ναι μεν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία που φέρνει την ομάδα του Μενιδίου πιο κοντά στην σωτηρία, αλλά έμεινε προσγειωμένος.

”Είμαστε σε καλό δρόμο για τη σωτηρία της ομάδας. Πήραμε ακόμη ένα αποτέλεσμα σε αυτή τη σειρά των αγώνων και φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι επειδή βρισκόμαστε κοντά στον στόχο της παραμονής. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος θα συναντήσουμε και ομάδες που δεν θα έχουν πλέον κίνητρο και θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Θεωρώ πως εμείς για να είμαστε σίγουροι και να πάρουμε τη θέση που θέλουμε πρέπει να φτάσουμε τους 23 βαθμούς. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια ομάδα που έχω ζήσει πράγματα εδώ και θέλω να ευχηθώ την παραμονή της στην κατηγορία. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα το όριο για την τρίτη θέση πιστεύω πως έχει κατέβει και μπορεί να είναι ακόμη και στους 18 βαθμούς”, δήλωσε ο κ. Βαζάκας.

 

Χρήστος Νύκταρης

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: