KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Αχαρνές παρουσία πλήθους κόσμου. Εντυπωσιακός στολισμός

11/12/2021 10:24
Ανανεώθηκε 11/12/2021 10:26
2 '
Χριστούγεννα_Αχαρνές
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, με το χριστουγεννιάτικο φως να «λούζει» απ΄ άκρου εις άκρον την κεντρική πλατεία, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, με τον φαντασμαγορικό στολισμό της κεντρικής πλατείας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και να αποσπά τα καλύτερα σχόλια, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός σήμανε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με επίκεντρο την ανακαινισμένη πλατεία Αγ. Βλασίου.

Η Φιλαρμονική του δήμου Αχαρνών

 Πλαισιωμένος από παιδιά των καλλιτεχνικών τμημάτων και του ωδείου της ΔΗΚΕΑ και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Αχαρνών, ο κ. Βρεττός άναψε το πανύψηλο έλατο που δεσπόζει στην πλατεία ενώ ακολούθησε βροχή από πυροτεχνήματα. Ο Δήμαρχος, στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.

Ο κ. Βρεττός τόνισε ότι «η κεντρική πλατεία Αχαρνών που φέτος είναι πιο φωτισμένη από ποτέ, θα φιλοξενεί καθημερινά δραστηριότητες και δρώμενα ώστε να γεμίσει παιδικά χαμόγελα». Ευχαρίστησε ανεξαιρέτως όλους τους συνεργάτες του, αντιδημάρχους, προέδρους και δημοτικούς συμβούλους που συμβάλουν με την προσπάθειά τους, στην αλλαγή της πόλης. «Υποσχεθήκαμε ότι αυτόν τον δήμο θα τον κάνουμε υπερήφανο και θα κρατήσουμε αυτή την υπόσχεση. Γι αυτόν τον στόχο δίνονται καθημερινά μάχες. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Νίκας, Πάνος Σκουρολιάκος,Σπύρος Βρεττός, Ευθύμιος Οικονόμου, Χριστίνα Κατσανδρή, Μαρία Μπούκη

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συναυλία από το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα “48 ώρες” που ξεσήκωσε το κοινό και το έκανε να χορεύει στους ρυθμούς του.

Στο κάλεσμα του δήμου για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ανταποκρίθηκαν ο βουλευτής Ανατολικής  Αττικής και αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα της Δ/νσης Χωρικού Σχεδιασμού και της Δ/νσης Αντιπλημμυρικής Προστασίας, Θανάσης Κατσιγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων της περιοχής.

Σημειώνεται ότι η τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου φωτισμού συνεχίζεται από τα αρμόδια συνεργεία καθώς σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να στολιστούν τα περισσότερα σημεία της μεγάλης μας πόλης και να απλωθεί το χριστουγεννιάτικο φως σε όλες τις γειτονιές.

Ο εντυπωσιακός στολισμός
Το πανύψηλο στολισμένο φυσικό έλατο
Σπύρος Κατσούρος, Σπύρος Βρεττός και Γιάννης Νίκας
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Αχαρνών Γιάννης Μίχας
Μιχάλης Βρεττός, Μαρία Κατσιγιάννη, Στάθης Τοπαλίδης και Άννα Σιμαντήρη
Γιάννης Μίχας, Μαρία Μπούκη και Τάσος Κατάρας
Γιώργος Κουλόγιαννης, μέλος της επιτροπής αντιεγκληματικής πολιτικής και ο πρόεδρος του Δ.Σ
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: