Συγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα (καθηγητές, μαθητές και γονείς) των Αχαρνών από τον αδόκητο θάνατο από κορονοϊό του καθηγητή χημείας, Σωτήριου Παπαντώνη.
Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή τους, Καθηγητές και Μαθητές εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου.
Συλλυπητήρια Ανακοίνωση:
“Οι Καθηγητές και Μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αχαρνών εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και συντριβή για τον θάνατο του εξαιρετικού συναδέλφου Παπαντώνη Σωτήριου, ο οποίος ηττήθηκε στη μάχη με τον φονικό ιό. Ο Σωτήρης Παπαντώνης υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός στη σχολική κοινότητα. Πρώτα ως αναπληρωτής και φέτος ως μόνιμος καθηγητής ΠΕ 04 υπηρέτησε το Δημόσιο Σχολείο με αγάπη και κατανόηση προς τους μαθητές του, με σεβασμό και εκτίμηση προς τους συναδέλφους του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωτήρη. “ὅμως δὲ χρὴ θαρρεῖν καὶ τῆς λύπης παραιρεῖν εἰς τὸ ἐνδεχόμενον”.
Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του για την άδικη απώλεια του Σωτήριου Παπαντώνη.