11.4 C
Athens
7 Ιουλίου 2022
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΜε μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Τριτέκνων...

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αν. Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά»

- Advertisement -
- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των μελών  του πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά» καθώς και η βράβευση των 67 εθελοντών που στηρίζουν το έργο του, στις 28 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του Προφήτη Ηλία.

- Advertisement -
- Advertisement -

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος για τη στήριξη των Τριτέκνων της περιοχής και όχι μόνο καθώς έχει συνδέσει το όνομά του με δράσεις αλληλεγγύης του κοινωνικού συνόλου.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Βλάχου, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Ξαγοράρης, Νίκος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Ιωάννης Νίκας, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Ιωάννης Μίχας, η Γραμματέας Δημοτ.Συμβουλίου Παυλίδου Όλγα, ο Δημοτ. Σύμβουλος Θεόδωρος Συρινίδης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Σπύρος Βάθης.ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Βρεττός, ο υποψήφιος  της Ελληνικής Λύσης Χαράλαμπος Πέκος, και ο Γιάννης Τριβέλλας, εκ μέρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.  Εκ μέρους του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, έδωσε το παρών ο Πρόεδρος Γιώργος Αρβανίτης. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η γιατρός Αμαλία Παρούση, η οποία δήλωσε την στήριξη του Συλλόγου μας με την επιστημονική της γνώση.

Η ομιλία της Προέδρου Μαρίας Ναυροζίδου:

«Οι σκέψεις όλων μας σήμερα, κοντά στους αμάχους, τις μητέρες , τα παιδιά, τους ηλικιωμένους ,ευχόμαστε να τελειώσει ο εφιάλτης , και να μην ζήσουμε άλλο την παράνοια του πολέμου.

Ο σύλλογός μας «Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» αφουγκράζεται τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τους στόχους των 2900 μελών μας σήμερα, . Ο Σύλλογός μας που όλα αυτά τα χρόνια είχε, και θα συνεχίσει να έχει, τη τεράστια συμβολή και προσφορά όχι μόνο στα μεγέθη των οικογενειών μας, αλλά παράλληλα και ταυτόχρονα στην πραγματική ανάπτυξη και διαρκή παρουσία στο Δήμο μας καθώς και στην Περιφέρειά, ήταν είναι και θα παραμείνει συν Θεώ να είναι εδώ.

Η αναγνώριση και βράβευση της προσφοράς του συλλόγου μας είναι γνωστή, αυτό μας ενθαρρύνει για να συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας στη συνέχιση της κοινωνικής μας προσφοράς. Προβλήματα, μικρά και μεγάλα – διαχρονικά και επίκαιρα, ζητούν λύσεις, απαιτούν Συντονισμό, Συλλογική Δουλειά και Αγάπη για τα Παιδιά μας. Για το Μέλλον της Ελλάδας, είμαστε δίπλα στην οικογένεια.

Εδώ και 5 μήνες καθημερινά διανέμονται μερίδες φαγητού από 100-250 σε οικογένειες και όχι μόνο . Το είχαμε πει το προσπαθήσαμε και σχεδόν είμαστε έτοιμοί για το ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ -ΔΩΡΕΑΝ ψυχολογικές – συμβουλευτικές συναντήσεις για την εμψύχωση και ενδυνάμωση σε παιδιά, γονείς και ηλικιωμένους.) ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, τη Δυνατότητα της Ψυχικής και Υλικής Βοήθειας στις Τρίτεκνες Οικογένειες με τη τακτική ενημέρωσή μας από τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Οι δράσεις του συλλόγου είναι πολλές σε επίπεδο αγωνιστικό διεκδικούμε το αυτονόητο εδώ και 15 χρόνιά πλήρης εξομοίωση.

Οι δράσεις μας:

Παρά τη δυσκολία της πανδημίας σταθήκαμε, όσο επέτρεπαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε δράσεις αλληλεγγύης, όπως η Ανθρωπιστική βοήθεια προς τις πληγείσες από τις φωτιές περιοχής. Επίσης, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος με τις τακτικές αιμοδοσίες μας. Πραγματοποιήσαμε Δωρεάν ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, με διάγνωση των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Χορηγήσαμε πάνω από 6 τόνους τρόφιμα στα μέλη μας και με την βοήθεια του Σωματείου Άγιος Γεράσιμος δόθηκαν νωπά προϊόντα σε 400 οικογένειες.

Διαθέσαμε προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του παιδιού και όχι μόνο. Συμμετέχουμε σε κάθε εθελοντική δράση. Βραβεύσαμε τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο τέκνο χορηγώντας δωροεπιταγές Βραβεύσαμε τους επιτυχόντων των Τριτέκνων οικογενειών που εισήλθαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα χορηγώντας και εδώ δωροεπιταγές κ.α.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλες αυτές τις δράσεις.

 1. ΑΙΓΕΑΣ

 2. ΑΤΜΑΚΟΜ

 3. Καζίνο ΜΟΝ ΠΑΡΝΕΣ και ιδιαίτερα την παιδική μου φίλη κα Μπιρμπίλη.

4. Την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Συλβέστρο και τον καλό μου φίλο ΘΕΟΦΙΛΟ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟ .

 5. Τους Παιδικούς σταθμούς ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ

 6. Το ΚΑΦΕ BLAKJOE για τν διάθεση των νερών.

 7. Tον FOYRNO PANOYSH που μας φτιάχνει κάθε χρόνο τη νόστιμη πίτα

 8. Το ανθοπωλείο Λύχνος για τα λουλούδια που μας διέθεσε.

 9. Το ανθοπωλείο του τρίτεκνου μέλους μας κ. Λεβογιάννη.

 10. Τα φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ και τον φίλο Ντέλλα Νίκο

11.Τη Ταβέρνα Ο ΚΩΣΤΑΣ για το σημερινό τυχερό ένα δωρεάν τραπέζι και βέβαια όλους τους εθελοντές που διαθέτουν τον χρόνο τους μέσα από τις δράσεις.

Πριν κλείσω να αναφερθώ στις εκπτώσεις των τοπικών μας καταστημάτων για τα μέλη μας. Γι αυτό ανανεώνουμε τις κάρτες, είμαστε ενεργοί για να είμαστε δυνατοί και να μπορούμε να διεκδικούμε».

«ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.»

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -