11.4 C
Athens
7 Ιουλίου 2022
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΈκοψε για πρώτη φορά Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού...

Έκοψε για πρώτη φορά Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού. Ήταν όλοι εκεί!

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο πρώτος Αγιασμός νέας χρονιάς και η πρώτη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στο ανατολικό κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού συγκροτήματος.

- Advertisement -
- Advertisement -

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Πέτρος Γαλάνης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την προσέλευσή τους και εστίασε στις αρχές, στο έργο και στους στόχους που θα αποτελέσουν το αντικείμενο του πρώτου έτους λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «…με τον εγκεκριμένο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη προϋπολογισμό που θα μετατραπεί σε ουσιαστικά έργα, μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε τις πόρτες μας σε όλη την αθλητική οικογένεια, σε κάθε πολίτη που αθλείται και σε κάθε οικογένεια που ξεκινά να προσεγγίζει την Άθληση σε ένα ασφαλές περιβάλλον» για να καταλήξει «…Ως Επιτροπή Διοίκησης κάνουμε πράξη το αυτονόητο: εργαζόμαστε για να κάνουμε ασφαλέστερες και πιο φιλόξενες τις εγκαταστάσεις μας, ενεργώντας για τους αθλητές και την κοινωνία. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία και ειρήνη, δύο αγαθά που στις μέρες μας έχουν μετατραπεί σε ανάγκη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που γεννώνται στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού ενώ υποσχέθηκε ότι η πρώτη βουτιά στην ανακατασκευασμένη πισίνα του κολυμβητηρίου θα είναι δική του.

Ακολούθησε Αγιασμός, τον οποίο τέλεσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αχαρνών Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και η Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Άγη Κασούμη.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με το πρώτο φλουρί να πέφτει στο κομμάτι «του Χριστού», το δεύτερο στην εκπρόσωπο της Ελληνικής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Άγη Κασούμη και το τρίτο στον μικρό αθλητή του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ Τζερβάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος έλαβε από την Επιτροπή Διοίκησης ως δώρο ένα tablet.


Στην εκδήλωση, εκτός των προαναφερθέντων, παρευρέθηκαν πλήθος αθλητριών και αθλητών από τα σωματεία ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ και Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης κα Ευαγγελία Βασσάλου, κα Ευαγγελία Ρίζου, κα Φανή Παγώνα, κος Σπύρος Μακρής, κα Μαρία Κουτούπη, κος Βασίλης Δοβλέτογλου, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη και Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Αθλητισμού κος Σταύρος Τσούλος, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών κου Μάκη Βορίδη και Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Θεόδωρος Δεληγιώργης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Θωμάς Τόκας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας (Skateboard) κος Δημήτρης Γρηγοριάδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας Δρ Αθανάσιος Στρίγκας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας κος Σπύρος Τερζίμπασης, ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α. “Σπύρος Λούης” κος Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών κος Θέμης Οικονόμου, η πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κα Αγγελική Ζαχαριάδη, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Δαμάσκος, Κωφός Δημήτρης, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών κος Θεόδωρος Συρινίδης, ο κος Πέτρος Μαρίνης ως Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων της Ν.Δ. και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κος Κουλόγιαννης Γιώργος.


- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -