KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση των συμβάσεων Covid ζητά η Περιφέρεια Αττικής

10/05/2022 07:20
1 '
Σε έξαρση βρίσκονται τα κρούσματα Covid-19 στη Δυτική Αττική, με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο να εντοπίζεται στα Μέγαρα, σύμφωνα με την ενημέρωση των Υπουργείων Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την παράταση μέχρι τη συμπλήρωση 24 μηνών, των συμβάσεων στους εργαζόμενους που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πανδημίας ζητά με αίτημά του προς το Υπ. Εσωτερικών, ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Υπενθυμίζεται πως οι συμβάσεις των εργαζομένων μετά και τη νέα δίμηνη παράταση που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών λήγουν στα τέλη Μαΐου, ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Πατούλης με δεδομένο ότι η πανδημία εξακολουθεί να είναι παρούσα, ανεξάρτητα από τις μεταβολές στην έντασή της, η περαιτέρω παραμονή τους κρίνεται αναγκαία.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης καλεί την ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών να προχωρήσει σε ειδική ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα μοριοδότησης σε όλους τους συμβασιούχους, προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση της σχετικής εμπειρίας που αποκόμισαν, σε μελλοντικές προκηρύξεις για τη στελέχωση φορέων της Αυτοδιοίκησης με μόνιμο προσωπικό.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: