KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Καταργήθηκε το ιατρείο στη Λίμνη Άνω Λιοσίων. Σε τρεις… χώρους εξετάζει ο γιατρός του

09/10/2014 10:18
2 '
ιατρείο, λίμνη, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής, κατάργηση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Περιπλανώμενος έχει καταντήσει ο γιατρός που στελέχωνε το Ιατρείο της Λίμνης, ιατρείο που διαμορφώθηκε, ύστερα από σχετικά αιτήματα, για να εξυπηρετεί τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής και όχι μόνο. Και αυτό γιατί ήταν ο πρώτος που φαίνεται πως πλήρωσε την απόφαση της νέας διοίκησης του δήμου Φυλής να ξενοικιάσει άκριτα όλους τους χώρους, με τους οποίους στελέχωνε δομές – νέες και παλιές – του δήμου, η διοίκηση του Δημήτρη Μπουραίμη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μια μέρα στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, δυο μέρες στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και δυο μέρες στο χώρο του Ερυθρού Σταυρού εξετάζει πλέον τους ασθενείς, ο γιατρός που στελέχωνε το ιατρείο στην περιοχή της Λίμνης. Η απόφαση της νέας διοίκησης του δήμου να ξενοικιάσει το κτίριο όπου στεγαζόταν το ιατρείο, τον βρήκε να… περιπλανάται ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χώρους κάθε εβδομάδα.

Το γεγονός, ασφαλώς, δεν έχει επίπτωση μόνο στον ίδιο, εφόσον δεν έχει ένα σταθερό και συγκεκριμένο χώρο να εξετάζει τον κόσμο αλλά και στους ασθενείς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται κάθε φορά και σε άλλο σημείο, αναζητώντας μέσο να τους μεταφέρει.

Ελπίζουμε το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου που φιλοδοξεί να δημιουργήσει η δημοτική αρχή – συνεπικουρούμενη από τον πρώτο διδάξαντα των υπερπόντιων ιατρικών φιλοδοξιών Κώστα Βάβουλα – να έχει καλύτερη τύχη από το ταπεινό ιατρείο της Λίμνης…

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: