KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

1ο Εργαστήριο Καινοτομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης #Citylab του Δήμου Φυλής

07/06/2022 12:09
2 '
1ο Εργαστήριο Καινοτομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης #Citylab του Δήμου Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στο πλαίσιο του #Citylab θα παρουσιαστούν επίσης τα νέα ψηφιακά εργαλεία και οι δράσεις του Δήμου.

Η στρατηγική του Δήμου Φυλής στη νέα ψηφιακή εποχή και τα νέα ψηφιακά εργαλεία που εφαρμόζει θα παρουσιαστούν στο 1ο εργαστήριο καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης #Citylab, την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, αλλά και διαδικτυακά μέσω τηλεδιάσκεψης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο ανάδειξης της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού και των νέων εφαρμογών ψηφιακής καινοτομίας, συμμετοχικότητας και διαφάνειας, καθώς και βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών που υλοποιεί διοργανώνει, με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, το ανοιχτό εργαστήριο καινοτομίας και ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο του #Citylab θα παρουσιαστούν επίσης τα νέα ψηφιακά εργαλεία και οι δράσεις του Δήμου, όπως η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, ο αυτόματος ψηφιακός βοηθός του πολίτη, η πλατφόρμα διαβούλευσης, η πλατφόρμα παρουσίασης έργων σε χάρτη, η mobile εφαρμογή City On που φέρνει την πόλη στα χέρια των πολιτών κ.α

Στο #Citylab μπορεί να συμμετέχει και να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχειρηματίας, επαγγελματίες/εργαζόμενοι του πρωτογενούς τομέα, στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, στέλεχος οργανισμού του δημοσίου ή εκπαιδευτικού ιδρύματος και γενικότερα όποιος ενδιαφέρεται να συμβάλλει στη βελτίωση της πόλης και την τοπική ανάπτυξη, με εργαλείο τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Πρόγραμμα Εργαστηρίου:  19:00 – 21:00

  • Σχέδιο & Όραμα για τον ψηφιακό Δήμο Φυλής, Χρήστος Παππούς, Δήμαρχος Φυλής.
  • Η καλή πρακτική ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου και τα νέα εργαλεία συμμετοχικότητας και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, Γιώργος Καραμανώλης, Co-founderίου CTO/CIO Crowdpolicy.
  • Η αξία της  ανοικτής Κοινωνικής Καινοτομίας, Δημήτρης Πανόπουλος, Αναλυτής Δεδομένων Αγοράς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
  • Παρουσίαση της πρωτοβουλίας Work from City,  Νέλλη Κουβελάκη, Πρόεδρος της “ΦΑΟΣ” Κοιν.Σ.Επ. — Δ/ντρια coworking Space “House by Phaos”.
  • Το Οικοσύστημα Καινοτομίας κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Ενότητα Υπό Διαμόρφωση)
    • Lets’ Park, Crowdsourcing, Η δύναμη του πλήθους για το Sustainability
    • Cometogether, Η τεχνολογία Blockchain στην αναδιάρθρωση λειτουργιών
  • Συζήτηση Q&A

Δηλώσεις συμμετοχής για διαδικτυακή παρακολούθηση στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.crowdpolicy.com/citylab-dimosfylis/

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: