KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το “πρώτο” κουδούνι στα σχολεία

11/09/2022 17:10
Ανανεώθηκε 11/09/2022 17:36
2 '
Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το "πρώτο" κουδούνι στα σχολεία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Απολύτως έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για το «πρώτο κουδούνι» στη νέα σχολική χρονιά, είναι οι σχολικές μονάδες που στεγάζουν τα 31 Νηπιαγωγεία, 22 Δημοτικά, 12 Γυμνάσια και 12 Λύκεια του Δήμου Ιλίου, όπως προέκυψε από τις συνεχείς συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις με τους διευθυντές των σχολείων, υπό τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο και τη συμμετοχή των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Γαλούνη και Φώτη Μαρκόπουλου.  

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στο πλαίσιο αυτό, η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, ελαιοχρωματισμούς και συντηρήσεις στα σχολεία, ενώ πραγματοποίησε επισκευές σε επιφάνειες αύλειων χώρων, επίστρωσή τους με αντικραδασμικούς τάπητες και διαγραμμίσεις γηπέδων, από ίδιους πόρους. Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία του Δήμου.

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων & Πρασίνου πραγματοποίησε αποψιλώσεις, κλάδεμα δέντρων και ολικούς καθαρισμούς σε αύλειους χώρους, καθώς και περιμετρικά των σχολικών κτιρίων. 

Οι Σχολικές Επιτροπές έχουν εφοδιάσει πλήρως τα σχολεία με αντισηπτικά, ενώ στις θέσεις τους βρίσκονται ήδη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι οποίοι θα πραγματοποιούν καθαρισμούς κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας των σχολείων.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Τη Δευτέρα ξεκινά για τα παιδιά μια νέα σχολική χρονιά, που τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν καινούρια πράγματα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ως Δήμος εργαστήκαμε πυρετωδώς, ώστε η έναρξη να γίνει ομαλά και απρόσκοπτα, με σχολεία καθαρά, περιποιημένα και απολύτως ασφαλή, ενώ θα είμαστε παρόντες και έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, για να παρέχουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα ότι επιπλέον χρειαστεί. Εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη σε μαθητές, γονείς και δασκάλους».

Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το "πρώτο" κουδούνι στα σχολεία
Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το "πρώτο" κουδούνι στα σχολεία
Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το "πρώτο" κουδούνι στα σχολεία
Δήμος Ιλίου: Όλα έτοιμα για το "πρώτο" κουδούνι στα σχολεία
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: