KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παράταση υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή σπουδαστών στο ΙΕΚ Ελευσίνας

21/09/2022 12:01
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Συνεχίζεται έως τη Τετάρτη 28-09-2022 και ώρα 23:59, η υποβολής αιτήσεων σπουδαστών, στο ΙΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) για το Χειμερινό Εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2022-2023.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στο ΙΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Παλαιά Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών, Τ.Κ. 19600, Μάνδρα, τηλ. 2105548911)
θα εισαχθούν σπουδαστές-τριες στις ακόλουθες ειδικότητες:
1. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (α ́ εξ.)
3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού (α ́ εξ.)
Δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Γενικού ή επαγγελματικού Λυκείου, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας
Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης www.gov.gr με τους κωδικούς TAXIS ακολουθώντας τη διαδρομή: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε ΙΕΚ της ΔΥΠΑ ή επιλέγοντας την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed

Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική αίτηση σε μορφή pdf.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν τον τίτλο σπουδών και το δελτίο αστυνομικής
ταυτότητας. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να επιλέξει συνολικά τρεις ειδικότητες κατάρτισης με σειρά προτίμησης (1η, 2η, 3η) σε δύο ΙΕΚ της ΔΥΠΑ.
Η φοίτηση στα ΙΕΚ είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Ασκησης, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.

Τα ΙΕΚ-ΔΥΠΑ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους (μετά από εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής
επαγγελματικής κατάρτισης) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Επιπέδου 5.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: