KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Η πρώτη πλατεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής θα βρίσκεται στο Ολ.Χωριό. Εξαιρετική η εκδήλωση του παραρτήματος Αχαρνών-Φυλής

25/09/2022 18:06
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η πρώτη πλατεία στην Ελλάδα που θα φέρει το όνομα της “Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας” είναι, πλέον, γεγονός και θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής, το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρός της Παναγιώτης Καζανάς αναφέρθηκε στον συμβολισμό της απόφασης να “βαπτιστεί” ο κοινόχρηστος χώρος μπροστά από τα γραφεία της: “Πλατεία Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας”.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια ιδέα που είχε το μέλος της Αντικαρκινικής κ.Ηρειώτης μα συνάμα και μια κίνηση εξωστρέφειας ώστε να γίνει ευρέως γνωστό το έργο της Αντικαρκινικής, η οποία έχει στηρίξει χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια.

Παράλληλα, ο κ. Καζανάς αναφέρθηκε στις δράσεις του παραρτήματος στο οποίο προεδρεύει και το οποίο έχει ήδη διαγράψει μια σημαντική διαδρομή στις περιοχές μας, με τις προληπτικές εξετάσεις που κάνει, τις ενημερωτικές και τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις. Ευχαρίστησε, δε, τους Δήμους Αχαρνών και Φυλής που στέκονται αρωγοί αυτής της προσπάθειας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του παραρτήματος και μίλησε για τους κανόνες καλής υγείας, την άσκηση και τη διατροφή. Ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου Αχαρνών Νίκος Ξαγοράρης μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αχαρνών θα συνεχίζει να συνδράμει το ανεκτίμητο έργο της Αντικαρκινικής.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της ηθοποιού Ε.Καραγιάννη και τις βραβεύσεις των εθελοντών που βοηθούν στο έργο της Αντικαρκινικής, ενώ μετά τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γ.Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών Ν.Ξαγοράρης, Δ.Κωφός, η πρόεδρος της “Αρωγής” Μαρία Μπούκη, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γ.Νίκας, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Γ.Μίχας, ο αντιδήμαρχος Φυλής κ.Αντωνόπουλος, εκπρόσωποι Συλλόγων κ.α

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: