11.4 C
Athens
4 Δεκεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΑγιασμός και βραβεύσεις από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος»

Αγιασμός και βραβεύσεις από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος»

- Advertisement -
- Advertisement -

30 χρόνια Ζωής, Προσφοράς και Δημιουργίας … και συνεχίζουμε!

- Advertisement -
- Advertisement -

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον καθιερωμένο Αγιασμό που τέλεσε ο σεβαστός πατέρας Μιχαήλ Τσιρώνης, αρχίζει η νέα χορευτική χρονιά για τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 24 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο ΣΟΦΟΚΛΗΣ του Δήμου Αχαρνών και όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια συμπεριελάμβανε τις τιμητικές βραβεύσεις των παιδιών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ και παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μικράς Ασίας.

Με λόγια μεστά, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκη Κλεφτογιάννη και η “ψυχή” του συλλόγου, ο δάσκαλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Αχιλλέας Νταγιάντας καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα 30 χρόνια λειτουργίας και αξιόλογων δράσεων του συλλόγου οι οποίες συμβάλλουν στη διάσωση, διατήρηση και διάδοση της λαϊκής μας παράδοσης και ταυτόχρονα στην πρόοδο, πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας μας ευχήθηκαν, καλές σπουδές και μια ζωή γεμάτη δημιουργικότητα που να συνδέει την επιστήμη με την ανθρωπιά.

Ευχαρίστησαν και παρουσίασαν όλα τα μέλη του Δ.Σ που όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια οικογένεια, αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε υπό τις σημερινές δύσκολες συνθήκες για την επίτευξη των ευγενικών σκοπών και στόχων του Συλλόγου.

Ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό για τη συνεργασία, στήριξη και συμπαράστασή του στον σύλλογο, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ.Γιάννη Νίκα για τη συνεργασία, την παραχώρηση του Θεάτρου και της μικροφωνικής προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ο σύλλογος, όπως αναφέρθηκε πάντα ήταν και θα είναι συμμέτοχος και συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Ευχαρίστησαν τον τοπικό Τύπο για τη θετική προβολή του έργου του συλλόγου στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα και την προσφορά του στον πολιτισμό.

Ευχαρίστησαν τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, που φοιτούν στο 4ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών για τη συμμετοχή τους , την όμορφη συνεργασία και την κοπιαστική τους προσπάθεια, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο. Επίσης και τους συλλόγους και κηδεμόνων των δύο σχολείων για την άψογη συνεργασία.

Ευχαρίστησαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων (εφήβους, ενήλικες) που στηρίζουν με την ενεργό συμμετοχή τους τον σύλλογο και τα μέλη που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του και όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική τους παρουσία.

Βραβεύτηκαν οι κάτωθι φοιτητές:

1. Ανδριάνα Κανδαράκη, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά.

2. Αθανάσιος Ιατρίδης, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (ΤΕΦΑΑ)

3. Ευαγγελία Σουλούκου, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης

4. Θεοδώρα Παυλή, Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

5. Αναστάσιος Τραγομαλάς, , Ιατρική Αλεξανδρούπολης

6. Αθανασία Σαββίδη, Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

7. Ιωάννα Σελαμσίζογλου, Τμήμα Γεωπονίας Πανεπιστημίου Πατρών

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί της Μικράς Ασίας από τα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων τμήματα του συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν για την άψογη παρουσία τους.

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Νίκος Ξαγοράρης Αντιδήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Περιφέρειας Αττικής, Λίτσα Αλεξάνδρου-Πανά και Αναστασία Παμουκτσόγλου Πρόεδρος και Γραμματέας της ΕΓΕ Αχαρνών αντίστοιχα, Κώστας Κοσιορής Πρόεδρος Συλλόγου Θεσσαλών Αχαρνών, Aντώνης Σουλακέλλης Πρόεδρος συλλόγου Ταξιάρχης και της Δημιουργικής Ομάδας Κόκκινου Μύλου, Γιώργος Αρβανίτης, Πρόεδρος του συλλόγου Αγίας Παρασκευής, Καλιφατίδης Δανιήλ Αντιπρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων «Η ζεστή αγκαλιά». Διαβάστηκε επιστολή του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργίου Βλάχου

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -